SRPSKA LIGA ISTOK

Osma trojka zaredom za FK Jedinstvo iz Bošnjaca

Osma trojka zaredom za FK Jedinstvo iz Bošnjaca
Podeli:

Teže nego što se očekivalo Jedinstvo iz Bošnjaca je savladalo Ozren sa 3:1 (1:1) i došlo do osme uzastopne pobede u duelu sa gostima iz Soko Banje, koji su se predstavili kao ekipa koja ne zaslužuje dno tabele.

Već u 19, minutu gosti su prvi došli u vođstvo. Tošić je iskoristio grešku odbane domaćih i sam, neometan, sa nekih 18 metara šutirao i pogodio stativu gola domaćih od koje se lopta odbila i završila iza leđa nemoćnog Danića. Do poravnjanja je došlo u 38. minutu . Korener sa desne strane izveo je Stojanović  loptu je glavom prosledio Nikolić do Kostadinovića koji je takođe udarcem glavom savladao dobrog Đorđevića na golu gostiju.

U drugom delu već na samom početku dve kolosalne prilike  za domaćeg Nikolića koji je sa nekoliko metara šutirao, ali se istako golman Đorđević dobrim odbranama.

Potpuni preokret usledio je u 65. minutu igre kada je Marković izevo sa leve strane takozvani skraćeni korner a Grujić preciznim udarcem primorao na kapitulaciju po drugi put Đorđevića.

Konačnih 3:1 u 88. minutu a strelac je rezervista Marković udarcem glavom iz neposredne blizine, posle idealnog centar šuta sa desne starne Cakića. Samo minut kasnije prilika za goste kada je rezervista Tasić šutirao sa samo nekoliko metara ali je Danić bravuroznom intervencijom pokazao svoj kvalitet.

Igrač utakmice: Nikola Grujić

Bošnjace: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Babić ( Aleksinac) 7. Strelci: Kostadinović u 38, Grujić u 65. Marković u 88 za Jedinstvo, Tošić u 19 za Ozren. Žuti kartoni: Kostić, Dinić, Stojanović 8 Jedinstvo), Šljivić, Lapčević ( Ozren).

JEDINSTVO: Danić 7, Cakić 6,5, Kostić 6 ( Marković 7 ), M. Stanković 7, Dinić 7, Grujić 8, Mitrović 7,5, Stojanović 7, Nikolić 6,5 ( N. Arsić -), M. Arsić 6, Kostadinović 7.

OZREN: Đorđević 7, Babović 6 ( Zdravković-), Jovanović 6, Mladenović 6, Mijajlović 7, Perović 5,5, Zulfiju 5, Šljivić 6 ( Tasić 6,5), Stanković 5,5, Tošić 7 (Aleksov-), Lapčević 7

 

 

 

Vukašin Stevanović


Podeli: