Poginuo vranjski ginekolog

Poginuo vranjski ginekolog
Podeli:

Lekar Ginekološkog odeljenja Opšte bolnice u Vranju, doktor Dušan Stojković, stradao je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod Predejana.

Ova informacija potresla je njegove kolege koji su vest o smrti propratili sa suzama na radnom mestu

Smrt poznatog vranjskog ginekologa, dodatna je tragedija porodice Stojković, nakon smrti njegovog sina koji je preminuo pre par meseci, a gotovo u istom tom danu izgubio je još jednog člana familije.

Iz ZC Vranje još uvek nema zvaničnih informacija oko detalja komemoracije, koja će biti održana nakon završetka obdukcije.

Doktor nikako nije mogao da se pomiri sa smrću svog prvog sina koji je takođe bio lekar.  Još uvek nisu srasle sve rane, otišao je u posetu svom drugom sinu koji je imao operativni zahvat u Nišu, a onda novi šok” , govori skrušeno jedna njegova kolegenica.

Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo po povratku iz Niša, kada je vozilo udarilo u ogradu pored puta, nakon čega je usledilo prevrtanje u kome je doktor zadobio smrtne povrede.

U policiji kažu da je uviđaj izvršen po nalogu zamenika tuužioca Osnovnog javnog tužilaštva iz Leskovca, budući da se nesreća dogodila na teritoriji pod njihovom jurisdikcijom.

Milan Zdravković


Podeli: