Pokušali da reketiraju svadbeni orkestar pa dobili batine

Pokušali da reketiraju svadbeni orkestar pa dobili batine
Podeli:

Nepoznata lica iz Niša pokušala su da reketiraju trubače, uz pretnju da će ih pretući ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš koji su zaradili od sviranja na romskoj svadbi u sredu u Leskovcu, ali su na kraju oni dobili batine, piše Rominfomedia.

Ovaj slučaj nije prijavljen leskovačkoj policiji

Naime, reketaši nisu bili svesni da je gazda veselja angažaovao jednu poznatu leskovačku agenciju za obbezbeđenje  koja je brinula o bezbednosti svatova, zvanica i muzičkog orkestra i kako bi se brinuli o javnom redu i miru.

Prišli su muzici, i uz verbalnu pretnju, ukoliko im predaju celokupan zarađeni bakšiš, da će ih sačekati negde na putu,pretući, uzeti im sav novac i kombi. U tom momentu umešalo se angažovano  obezbeđenje i zamolili nasilnike da se pomere od muzike i napuste mesto gde se održava svadbeno veselje. Reketaši su raspravu nastavili sa obezbeđenjem uz pretnju fizičkim obračunom.  Angažovano obezbeđenje svadbe nije moglo da problem reši mirnim putem jer su nasilnici nasrnuli na njih , što je na kraju rezultiralo prebijanjem reketaša“, ispričao je izvor Rominfomedie.

Prema priči još nekih očevidaca sa tg događaja, reketaši su posle obračuna pobegli sa mesta svadbenog veselja “glavom bez obzira”.

(Rominfomedia / Jugmedia)


Podeli:
  1. Ljudi su dosli da uzmu samo svoje od gazde veselja koji ne zna kome je vise i koliko duzan. Znamo svi ko je doticni Peki ne morate da ga velicate.
    0    0
  2. zna se najbolja sekuriti agencija koja je
    0    0

Comments are closed.