Pola grada i dalje bez grejanja

Pola grada i dalje bez grejanja
Podeli:

LESKOVAC – Stanari oko 1800 stanova u centru Leskovca, koji se toplotnom energijom snadevaju iz toplane “Crvena Cvezda” i dalje su bez grejanja, iako su nadležni obećali da će radijatori biti topli oko 15 sati.

“Ne znam o čemu se radi. Još danas sam dobio informaciju da je kvar popravljen”, kazao je agenciji “juGmedia” viši stručni saradnik za toplotnu energiju u  gradskom preduzeću “Toplana” Novica Stojanović.

Mobilni telefon direktora “Toplane” Miomira Jovanovića je sve vreme nedostupan.

Stojanović je predhodno kazao da je sinoć pukla cev na jednom od tri kotla te da je zbog toga došlo do teške havarije i obustavljeno grejanje.

(Kraj)

 


Podeli:
  1. Mogli su bar da nas obaveste!

  2. Bruka i sramota, za rukovodioce toplane „Crvena zvezda“. Gospodo podnesite ostavku, niste sposobni da obavljate svoju duznost !
    U najhladnijim danima ljudi su se konstantno smrzavali u stanovima na 15 step. max. temperature grejanja.
    Šef toplane je izjavio pre nekoliko dana na TV Leskovac da je oprema toplane zastarela, ko je odgovoran za stalne kvarove u toplani, zasto se pre grejne sezone nije izvrsio remont, gde odlaze novcana sredstva koja građani uplacuju svakog meseca za odrzavanje, zasto gradonacelinik Leskovca ne pozove na odgovornost rukovodioce Toplane ?
    Stidite se !

    Gradjani Leskovca koji ste prikljuceni na sistem daljinskog grejanja toplane „Crvena zvezda“ bojkotujte placanje racuna dok Vam se ne obezbedi optimalna temperatura grejanja u stanovima !

Comments are closed.