Poslednji pozdrav najboljem direktoru

Poslednji pozdrav najboljem direktoru
Podeli:

LESKOVAC – Nije lako dobiti epitet najboljeg i najuspešnijeg direktora, a ti si to uspeo, i na tome ti zavidimo – poručili su prijatelji i saradnici na komemoraciji dojučerašnjem prerano preminulom direktoru leskovačke „Toplane Nebojši Krstiću.

Telegram saučešća porodici Nebojše Krstića uputio je lično premijer Srbije Aleksandar Vučić kao i brojni direktori preduzeća Toplana iz Kruševca, Čačka, Kladova kao i kolege i prijatelji.

Sa puno emocija gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pokušao je da se poslednji put rečima oprosti od svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Nebojše Krstića ali je bol zbog njegovog preranog gubitka bila jača.

Svaki tvoj korak bio je jasan i pouzdan, misli iskrene, a stav čvrst. Zato su te i svi voleli. Bićeš uvek u našim srcima” , rekao je vidno potrešen Cvetanović.

Od Nebojše Krstića oprostio se i direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj Bojan Tojaga, koji je sa njim tri decenije prolazio kako kroz profesionalne tako i kroz životne izazove a njihovo prijateljstvo se vremenom pretvorilo u kumstvo.

Pripala mi je tužna obaveza dragi moj kume da se u ovom teškom trenutku obratim tebi i tvojoj porodici, rodbini i svim zajedničkim prijateljima koji su došli da odaju poslednju poštu tebi čoveku s kojim su proveli godine lepog života i iskrenog prijateljstva. Ne poznajem mnogo ljudi koji su u stanju da toliko sebe daju za sreću svoje porodice, kao što si ti to činio„, poručio je Tojaga.

Dugogodišnje iskustvo na rukovodećim funkcijama koje je imao Nebojša Krstić uspeo je da podgine na noge i veoma uspešno vodi leskovačku „Toplanu“ gde je na mesto direktora postavljen novembra 2012.godine.

Iza sebe je оставио suprugu Svetlanu i ćerke profesorku Andreu i doktorku Emiliju.

Nebojša Krstić sahranjen je danas u prisustvu porodice, velikog broja prijatelja, kolega i saradnika na leskovačkom Svetoilijskom groblju.

Dragan Marinković

 


Podeli:
  1. Saučešće porodici, a novinare molim da ne preteruju sa ovakvim tekstovima !!!!!

  2. Poslednji pozdrav svom drugu i prijatelju, počivaj u miru.

  3. Nije mi jasno samo koji bolesnici u ovakvom sliučaju daju minuse, a bre SRBI li ste.

Comments are closed.