Poziv za puštanje u rad septičke jame

Poziv za puštanje u rad septičke jame
Podeli:

U dvorištu Osnovne škole „Slavko Zlatanović“ u Miroševcu sutra će biti puštena u rad septička jama na kojoj je rađeno investiciono održavanje, saopšteno je danas iz Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj grada Leskovca.

Na adresu lokalnih medija stigao je poziv sa mejla ugašene Agencije za lokalni ekonomski razvoj da prisustvuju ovom događaju, zakazanom za 13 časova.


Podeli:
 1. Da li je najavljena prigodna zakuska uz kulturno-umetnički program. Bože me sačuvaj.

  • Zar da se obrukaju bez takvog preotokola? :)

   • Kako se radi o jednoj ugašenoj instituciji, da li mejl treba shvatati za ozbiljno, da li mejl treba da bude predmet vesti , pa i predmet komentarisanja?
    Mislim da je to apsolotno neprihvatljivo.

  • Pored svih silnih vesti, Vama najbitnija septicka jama…nego svako o onome sto ga zanima I cemu pripada

 2. Svečano otvaranje septičke jame. Gde mi živimo ljudi??????

 3. Ovo je udarna vest, čujem da će i BBC da prenosi.

 4. Kuj ve zadev, laliki 22. januara 2018., 3:39 pm

  Ne znam za vas, al ja ću dođem. Besplatan prevoz i jedenje. Bolje to nego da džmijem u osmospratnicu. Dal je septička, dal je beogradski metro, dal Bgd na vodu, dal na zejtin…isto mi se vaća. Platu mi MORA date!

  • Ratomir
   Ovo nije za smeh . Pustite ljude da rade svoj posao.Poboljsali sanitarno higijenske uslove u skoli i okruzenju i opet nesto ne valja ….!!!

 5. Kuj će seče vrcu????

  • Tu se ne sece vrca,nego se lopatom ili direktno sevtelise jama.Ovi gladni botovi,na suvu hranu,sigurno nece.Mozda je raspisan tender za otvaranje septickih jama ili izbor vrsi komisija na osnovu pregleda ili iskustva.

 6. Aj se kladimo da ce tojaga sutra da se pravda kako je neko zloupotrebio mail adresu higigigi

 7. Domaca i svetska javnost sa odusevljenjem ceka sutrasnji dan. U istoriji covecanstva se nije desilo ovako nesto.

 8. Rad na sanaciji kanalizacione mreže u školama nije za sprdnju. Ovim ismevanjem samo sebe definišete kao egoiste. Deca na selu nisu gradjani drugog reda da nemaju prava na osnovne higijenske uslove u školama.

 9. Draga gospodo što kuckate komentare iz toplih soba, niste ni svesni da postoje mnoga izdvojena odeljenja sa poljskim toaletima i bez gradskog vodovoda. Nije to za smeh, to je za plakanje i najgoru osudu svih koji su dozvolili da se 40 godina ništa ne menja. Ako do sada ništa niste uradili pustite one koji žele i mogu da nešto poprave.

  • Ovde se govori o višku odanih i manjku sposobnih… da je ovih drugih u vlasti malo više ove vesti ne bi bilo

 10. Na pogresan nacin je Odeljenje za društvene delatnosti formulisalo poziv. Ali je veoma znacajno ono sto rade. A radena unapređenju sanitarno higijenskih uslovima u skolama u seoskim sredinama. Zalosno je sto niko ranije nije obracao paznju i sto su dopustili da u danasnje vreme deca u Mirosevcu ili u Vucju koriste poljske toalete ,da nemaju osnovne uslove za skolovanje.. Vidite, koliko god nesto izlazete podsmehu i ruglu, samo vi ispadate smesni jer za razliku od vas i vase vlasti, sada se mnogo radi, sto se moze i videti. Konkretno u ovom slucaju,pre mesec dana je ulozeno 1 200 000 dinara u Vucju gde su stavljena u funkciji osam toaleta i znate, deci to mnogo znaci.

  • Ma j….. te zuti vi ste na vlasti 7 godina. Ni njih nisam podnosio a ni vas. Smejemo se vasim glupostima. Raspitao sam se to jeste fakticki uredjena septicka jama. Pa dotli li smo dosli. To sto ste skrkali tolike pare na septicku jamu doci ce na naplatu jer se pod velom patrotizma i brige nafatiraste, al to sto otvarate pred kamerama i kamence kad bocnete govori o.mentalnom sklopu ove vlasti. Uradite bre nesto bez kamera

 11. Poboljšani su uslovi za boravak dece u školu. Bravo!

 12. Pokojna baba Visnja 23. januara 2018., 1:48 pm

  Mene me niko nije zvao jos na ratluk i vodu!?

 13. Pokojna baba Visnja 23. januara 2018., 1:51 pm

  Ovi iz firme „naseremti“nisu obavesteni!?

 14. Pokojna baba Visnja 23. januara 2018., 1:57 pm

  Niko me nije zvao jos na ratluk i vodu!?

 15. Ovi „Experti“ treba da vide,kako se to radi!?

Comments are closed.