Propao plafon na Grudnom odeljenju, pacijenti nisu ugroženi

Propao plafon na Grudnom odeljenju, pacijenti nisu ugroženi
Podeli:

Nakon četiri dana prokišnjavanja, plafon na Grudnom odeljenju u leskovačkoj bolnici se obrušio u delu gde je smeštena dijagnostika, a danas je krenula njegova sanacija, potvrđeno je Jugmedii.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević tvrdi da pacijenti nisu ugroženi i da se plafon obrušio u delu zgrade daleko od bolničkih soba.

Odradićemo kompletnu sanaciju, knauf, sve što je potrebno, a dijagnostika će biti prebačena u prvi deo zgrade. Najvažnije je da su pacijenti van bilo kakve opasnosti“, kaže Dimitrijević.

On najavljuje celokupnu rekonstrukcije zgrade.

Na isti način kako to radimo sa Infektivnim odeljenjem. Stara je zgrada i zaslužuje detaljnu obnovu“, zaključuje Domitrijević.

Planirano je, kako dodaje, da se tu, nakon rekonstrukcije, prebaci i Antituberkulozni centar.


Podeli:
 1. Trenutna i pravovremena reakcija direktora Dimitrijevića je pokazala kako direktor jedne institucije treba da se odnosi i brine o imovini institucije na čijem je čelu. Sanacija će biti sprovedena u najkraćem mogućem roku i u interesu pacijenata, na najbolji mogući način.

  • Vidim da ti tebi mozak sanirali

  • na vlasti su losi djaci 12. februara 2018., 1:47 pm

   Izvini Igore, jesi li ti skoro bio kod neuropsihijatra. Pa vi ste tu skoro investiciju zvanu septicka jama medijski propratili, a gradonacelnik skoro izjavi da cemo imati najlepsu bolnicu. Ako je prokisnjavalo, trebalo je crep da zamenite, ali vi ste neradnici.

   • Koliko čujem, za bolnicu su obezbeđena ogromna sredstva, da će se bolnica ozbiljno urediti i modernizovati. Poslednjih godina se radi svakodnevno na popravlljanju nečega u krugu bolnice. Ali godinama nije bilo brige i ulaganja…

  • Činjenica je da su sve bolničke zgrade stare ali i da se sada ide u totalnu rekonstrukciju svih zgrada i poboljšanje uslova u bolnici. kao što je i obećano imaćemo uskoro najlepšu bolnicu a onda vam tek ovi loši komentari neće imati smisla.

 2. Brza reakcija B.Marinkovica sprecila je vecu stetu..

 3. bitno da je direktor zaposlio pola clanova sns po bolnicu,medicinske sestre,obezbedjenje nemedicinsko osoblje i ostali.a za plafon lako cemo

Comments are closed.