Prošle godine tražila posao, ove primala zahteve za zaposlenje

Prošle godine tražila posao, ove primala zahteve za zaposlenje
Podeli:

Diplomirani ekolog Jovana Radosavljević iz Leskovca na prošlogodišnjem Sajmu zapošljavanja tražila je posao, ove godine primala je biografije i zahteve nezaposlenih za rad u Generali Srbija.

Radisavljevićeva je, naime, nedelju dana posle Sajma dobila posao za rad u ovoj firmi kao savetnik.

Tvrdi da su joj u traženju posla pomogle obuke u Nacionalnoj službi za zapošljavanje Leskovac.

Jovana Radosavljević sa timom iz Generali Srbija

Prošla sam u okviru NSZ program, tamo su me  obučuli kako se sastavlja CV, kako se  vrši razgovor s poslodavcem, što mi je veoma  pomoglo u pronalaženju posla. Onog trenutka kada  su me obavestili da postoji sajam, ja sam se prijavila i posle nedelju dana došao je poziv za rad“, priča devojka za Jugmediu.

Inače, Jovana Radosavljević je dve godine čekala na posao.


Podeli:
 1. I meni je tata da srafciger prosle godine, sada sam inzinjer u jednoj firmi. Pozdrav od nas koji smo super!
  31  14
 2. Pise budzet za Leskovac, a u Leskovcu ne vidim da je otvoren konkurs?
  15  11
 3. Evo za nezaposlene, konkurišite pa nas, naivne, neradne, neuspešne i glupe obavestite koji su uslovi rada. Oćete li da vam ja kažem? To vam je „probni rad” bez plate, staža i bilo kakvih prava, bez zaključenog ugovora o radu. Kad zaposliš čoveka bez zaključenog ugovora o radu, pod izgovorom da je na probnom radu,možes ladno da mu ne isplatiš garantovanu minimalnu cenu rada iako je radnik rmbao tog meseca ko niko i ima ne znam koliko isrvarenih premija, uplata od osiguranja.
  https://poslovi.infostud.com/poslodavac/generali-osiguranje-srbija-a.d.o/97
  29  9
 4. A da smo država kao što nismo
  „Za neisplaćivanje zarada zaposlenima, u skladu sa Zakonom o radu propisana je novčana kazna u rasponu od 800.000 do dva miliona dinara za poslodavca koji je pravno lice i od 50.000 do 150.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu. Za poslodavca sa svojstvom preduzetnika u rasponu od 300.000 do 500.000 dinara.“
  21  2
 5. Prima fiksnu platu da kupi eventualno zvake! Zato niko i nece da radi u osiguranju!
  37  8
 6. Sajam zapošljavanja je cirkuzijada.
  16  8
  • Realno o "osiguračima" 13. aprila 2018., 11:08 am

   Ti vajni „poslodavci“ iz nebrojenioh osiguravajućih kuća samo na ovakvim sajmovima mogu da navataju naivnu omladinu, da ih iskoriste da za 2-3 meseca osiguraju tetke, teče, strine, ujne, babe i druge rođake koji „hoće da pomognu detetu da zadrži posao“ a kad ih posle kraćeg vremena šutnu, dete doživi stres jer je verovalo da je zapošljeno, a osigurani rođaci budu poraženi, poniženi, izrađeni i olakšani za cenu osiguranja koje im u tom momentu i nije bilo neophodno.
   16   9
   • Kultura osiguranja je na dobrovoljnoj bazi, niko vas ne prisiljava da osigurate vas ili vašu imovinu, jedini je problem u svemu tome što mislite da se vama ili vašoj imovini neće ništa desiti, u suprotnom odmah kukate-pozivate sredstva informisanja, gradonačelnika, pa i predsednika, da vam pomognu i nadomeste izgubljeno, a oni ne pomažu, već osiguranje.
    14    3

Comments are closed.