RK „Meteor“ osvojio turnir u Solunu

Poslednje dane u 2017. godini neki su trošili na pripreme za doček nove godine, a rukometaši RK „Meteor“ iz Leskovca  učestvovali su, i što je još bitnije, osvojili međunarodni rukometni turnir zapionire Handball climax Xmas cup 2017 koji je odigran u Solunu.

Ubedljivo sa pet pobeda na pet odigranih utakmica pioniri RK Meteor iz Leskovca, pod vođstvom trenera Bratislava Mikića i profesora Dragana Mitrovića-Monje, dečaci iz Leskovca pokazali su da se u RK Meteor dobro radi i da Leskovac i dalje važi za grad sa ogromnim rukometnim potencijalnom i što se igrača i trenera tiče.

Četvorodnevni turnir, na kome je učestvovalo po 10 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji za generaciju rođenu 2004/05. godine, tradicionalno se igra krajem svake godine u organizaciji rukometnog kluba Pilea, sportskog prijatelja leskovačkih rukometaša.

Iako je turnir ubedljivo osvojen iz RK Meteor poručuju da je primarni cilj kluba bio da se igrači pripreme za predstojeća takmičenja u ligi mlađih kategorija grupa Istok.