Rođendan SPS proslavljen bez uobičajenog glamura

Rođendan SPS proslavljen bez uobičajenog glamura
Podeli:

VRANJE- Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju proslavio je 26. godina postojanja u maloj sali Omladinskog saveza, po prvi put u ulozi opozicije, budući da je levičarsko opredeljenje suvereno vladalo 71 godinu u gradu pod Pržarom.

Uz prisustvo predstavnika pojedinih političkih opcija i raznih udruženja, upadljivo je bilo odsustvo visokih funkcionera partije, koji ranijih godina nisu izostajali.

Za razliku od prethodnih organizacija, kada je ovakav događaj bio organizovan u prostorima koji može da primi više stotina, pa i hiljade građana, sala Omladinskog saveza,  iako ispunjena, odavala je utisak nekakvog sporednog događaja.

sps_vranje_rodjendan

Na početku svečanosti pročitan je telegram potpredsednika SPS, Branka Ružića koji je čestitao dan osnivanja ovog političkog odbora u Vranju, dok je predsednik partije , Ivica Dačić samo čestitao dan socijalistima, bez ikakve poruke.

A kako se prošle godine slavilo pogledajte dole.

 

Socijalisti slave 25.rođendan (VIDEO)

 

Zoran Antić, prvi čovek socijalista u Vranju i član predsedništva SPS, odsustvo visokih funkcionera opravdao je radnim zadacima koje izvršavaju sa premijerom Srbije, ali i napomenuo da to ne znači i izostanak podrške.

“Mi sada radimo i egzistiramo u posebnim uslovima i to će tražiti značajno drugačiji tip akcije kojom bi partija posle 26 postojanja nastavila da postoji i radi” rekao je Antić uz želju da se SPS “što pre, hitnije, snažnije, moćnije, jači” vrati na vlast u lokalnoj samoupravi.

sps_vranje_rodjendan_2

Muzika sa razglasa zamenile je dosadašnju praksu dovođenja raznih pevača, a sala se nakon obraćanja Zorana Antića, vrlo brzo prepolovila .

Miroljub Stojičić, bivši predsednik GrO ne misli da je podrška central ovog puta izostala.

“Centrala i dalje računa na Vranje kao jak centar SPS, to se vidi po čestitkama koje su stigle od najužeg rukovodstva. Jedinstvo je prisutno u stranci, ali u ovom periodu treba očekivati dolazak nekih mladih snaga kako bi nam ukazali gde smo grešili” rekao je on.

Milan Zdravković


Podeli:
 1. Branimir Stojancic 19. oktobra 2016., 7:58 pm

  Postovana redakcijo, nadjite nekog pismenijeg od ovog vaseg izvestaca sa juga, kome pisanje nije hobi i jedini nacin da se prehrani, neko ko ce pre nego sto nesto napise da nesto i procita, pa da malo sazna o ideji levice, a ne da mesa osnovne pojmove, da zna sta su jubileji a ne da mesa jubilarne rodjendane i obicne rodjendane, da prati malo temu pa da vidi kako je slavljen jubilarni na nivou cele partije a kako ovaj redovni rodjendan. I kad vec pricamo o jubilarnim i redovnim rodjendanima…..

 2. Branimir Stojancic 19. oktobra 2016., 8:02 pm

  …ne bi bilo lose da pogleda kako su proslavljeni 24.,23.,22.,21 i ko je od zvanica iz centrale tada bio, a ko sada, niko tada, a niko i sada. Cisto radi informacije novinaru, posto se po obicaju nije potrudio ni da se informise, a poznat je po tome da na konferencije dolazi bez olovke i papira, i za 25. i za 26. stampano je i poslato 1000 pozivnica, i taj i ovaj sada su isto kostali, a da se novinar potrudio i ostao kao svi ostali novinari, mogao je da vidi i glamur i orkestar. Hvala.

 3. mladi socijalni slučai 20. oktobra 2016., 4:09 pm

  će se vratite ali za jedno 10 godine iz KP Dom Niš Antić i Stojančić oznojija se mnogo atek će se znoji.

  • Branimir Stojancic 21. oktobra 2016., 5:49 pm

   Mi mozda se i vratimo izc KP Dom, i to je za ljude, ali ti iz socijalne slucajeve ne moz se izdignes. Ja mozda se oznojim a mozda i vise cu da se znojim, to je za ljude, ali ti ni vodu ne mozes da iskoristis da se bar okupas. I moram da te razocaram, ali da obecas da neces da se oznojis, NEMA NIJEDNA PRIJAVA, A KAMO LI OPTUZNICA. Uta ta ta…

Comments are closed.