Sa „Niš-ekspresom“ u Sofiju i Solun na božićne rasprodaje

Sa „Niš-ekspresom“ u Sofiju i Solun na božićne rasprodaje
Podeli:

NIŠ – Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika „Niš-eskpres“ je pripremio za decembar izlete do Sofije i Soluna tokom kojih putnici mogu da obidju ova dva grada, ali i da pazare u tamnošnjim tržnim centarima u kojim tih dana kreću božićne rasprodaje.

Za 24. decembar planiran je odlazak do Sofije i šoping u jednom od najpoznatijih tržnih centara u glavnom gradu bugarske, „Serdici“.

Nakon toga svi oni koji krenu na ovaj izlet imaće imati priliku da obidju crkvu Aleksandra Nevskog i  crkvu Svete Nedelje.

sofija_1

Polazak za Sofiju planiran je za 6 časova ujutru kod Doma rukometa, a povratak istoga dana u 20 časova. Cena ovog putovanja iznosi svega 1.200 dinara.

Istoga dana, 24. decembra „Niš-ekspres“ će povesti putnike i do Soluna.

U drugom po veličini gradu u Grčkoj takodje tih dana kreću rasprodaje, a svi oni koji krenu na ovo putovanje mogu da računaju na šoping u tržnom centru „Cosmos Mediteran“.

Tokom ovog dvodnevnonog izleta planiran je i obilazak srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku i panoramsko razgledanje grada: Bele kule, Galerijusovog slavoluka, Rotonde i drugih znamenitosti Soluna.

Polazak iz Niša je jedan sat iza ponoći, a polazak iz Soluna za Niš je u 20 časova. Cena aranžmana je 22 evra.
Dodatne informacije l pomenutim putovanjima svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 018/257-337 i 018/251-490.
Informacije se mogu dobiti i putem mejllova turizam.centar@nis-ekspres.rs i turizam@nis-ekspres.rs.

(Kraj)


Podeli: