Šahisti „Gornje Jablanice“ najbolji u regionu

Šahisti „Gornje Jablanice“ najbolji u regionu
Podeli:

MEDVEĐA – Posle osvajanja pobedničkog pehara na takmičenju u Jablaničkom okrugu, šahisti Kluba „Gornja Jablanica“ zabeležili su upseh i na završnom delu kupa Centralne Srbije u Vrnjačkoj Banji, gde su osvojili 10. mesto u mečevima s prvoligaškim, drugoligaškim i srpskoligaškim timovima.

„Ove godine ponovo smo postali članovi Srpske lige grupa Jug, što će biti nova šansa za takmičenje i nadigravanje sa ekipama juga Srbije, pa pozivamo sve simpatizere drevne igre, a posebno mladu populaciju, da se direktno ili indirektno uključe u aktivnosti i rad kluba i daju doprinos popularizaciji ovog sporta na našim prostorima“, kažu u ovom klubu.

.
U jednaaestogodišnjoj istoriji postojanja, klub je četiri puta je bio pobednik, odnosno osvajač kupa Jablaničkog okruga, a dva puta je delio prvo mesto.
Tri puta je bio prvak Jablaničkog okruga i jednom član Srpske lige, grupa JUG,
i pet puta je bio učesnik završnog dela KUP takmičenja na nivou Centralne Srbije i jednom osvojio deveto mesto, jednim delio 9-12, jednom 9-15, jednom je osvojio 15 mesto, a prošle- 2014. godine u veoma jakoj konkurenciji prvoligaša, drugoligaša i članova lige Centralne Srbije šahisti ovog kluba su zauzeli 18. mesto.

(Kraj) mil


Podeli:
  1. Slobodan Rakić 5. juna 2015., 9:05 am

    Sve čestitke Šahovskom klubu iz Medveđe. Vidimo se na prvenstvu. Veliki pozdrav, Šahovski klub Vlasotince Slobodan Rakić

Comments are closed.