Šeiku isključili struju, četiri hotela na Vlasinskom jezeru u mraku

Šeiku isključili struju, četiri hotela na Vlasinskom jezeru u mraku
Podeli:

LESKOVAC – Leskovačka “Elektrodistribucija” je zbog nasleđenog duga od 2,5 miliona dinara isključila struju u četiri hotela u Surdulici, na Vlasini i u Crnoj Travi, koji su od juna u vlasništvu šeika Alije Abdula al Makija iz Katara.

Menadžer katarskog šeika Goran Anđelković potvrdio je Blicu da je struja u hotelima isključena neposredno pre preuzimanja ugostiteljskih objekata.

Hotelsko-ugostiteljsko preduzeće “Evropa” u Surdulici Ali Abdula al Makija na aukciji kupio je za preko million evra hotele “Srbija” u Surdulici, “Jezero” i “Vlasina” na Vlasinskom jezeru i “Vilin lug” u Crnoj Travi.

Osim trojice zaposlenih, svi radnici HUP “Evropa” uzeli su za svaku godinu radnog staža otpremnine po 200 evra.

Privatizacija hotela u Surdulici, na Vlasini i u Crnoj Travi prva je investicija Katara u Srbiji.

Novi gazda hotela planira da na jugu Srbije razvije sportski turizam i dovede druge investiture iz Katara.

(Blic/Jugmedia)


Podeli:

Mora da plati struju. Svejedno je da li je dug nasledjen ili njegov.

Какав ми је то шеик кад су му исекли струју. Да се није преобуко у шеика неко од ових гаравих.

Zašto struja nije isečena dok je država gazdovala objektima? MIslim da je najbolje da uzmete motku, najurite nove vlasnike i da ostavite objekte da istrunu… Prostaci…

Тури му и џем...

Роде,ти ли си од оних кобејаги несхваћених, интелектуално супериорних мондијалиста који се на сајму књига гнушају штандова са књижевносајамским пљескавицама, који купују петнаесто издање Фолософије паланке (иако кући имају најмање 2 примерка), а онда оду преко пута, ван сајма, па купе пљеску. И то са кечапом :-)

Браво за коментар…ФЕНОМЕНАЛНО

Тури му и џем...

Хвала, баш сам се потрудио.

Tesko nama, uskoro cemo mi biti stranci u nasoj zemlji a seici domaci, sve ono sto i malo vredi oni otkupljuju a posebna prica izgradnja Beograda,,sigurno ga ne grade za dzabe…Tuzno da svoju zemlju prodamo arapima.

Da nešto vrede ti hoteli kupili bi ih domaći biznismeni.A dok se razmrsi ovakva svaštarija,Arapi će shvatiti da je bolje za njih da od svega odustanu.Nadležni nezainteresovani i šta sad treba da Arapi plate struju koju nisu koristili,U Srbiji se ne zna ko šta treba da radi a tako se ne radi i ne dobijaju investitori!