Šeiku isključili struju, četiri hotela na Vlasinskom jezeru u mraku

Šeiku isključili struju, četiri hotela na Vlasinskom jezeru u mraku
Podeli:

LESKOVAC – Leskovačka “Elektrodistribucija” je zbog nasleđenog duga od 2,5 miliona dinara isključila struju u četiri hotela u Surdulici, na Vlasini i u Crnoj Travi, koji su od juna u vlasništvu šeika Alije Abdula al Makija iz Katara.

Menadžer katarskog šeika Goran Anđelković potvrdio je Blicu da je struja u hotelima isključena neposredno pre preuzimanja ugostiteljskih objekata.

Hotelsko-ugostiteljsko preduzeće “Evropa” u Surdulici Ali Abdula al Makija na aukciji kupio je za preko million evra hotele “Srbija” u Surdulici, “Jezero” i “Vlasina” na Vlasinskom jezeru i “Vilin lug” u Crnoj Travi.

Osim trojice zaposlenih, svi radnici HUP “Evropa” uzeli su za svaku godinu radnog staža otpremnine po 200 evra.

Privatizacija hotela u Surdulici, na Vlasini i u Crnoj Travi prva je investicija Katara u Srbiji.

Novi gazda hotela planira da na jugu Srbije razvije sportski turizam i dovede druge investiture iz Katara.

(Blic/Jugmedia)


Podeli:
 1. Mora da plati struju. Svejedno je da li je dug nasledjen ili njegov.
  0  0
 2. Какав ми је то шеик кад су му исекли струју. Да се није преобуко у шеика неко од ових гаравих.
  0  0
 3. Zašto struja nije isečena dok je država gazdovala objektima? MIslim da je najbolje da uzmete motku, najurite nove vlasnike i da ostavite objekte da istrunu… Prostaci…
  0  0
  • Тури му и џем... 29. oktobra 2016., 2:21 pm

   Роде,ти ли си од оних кобејаги несхваћених, интелектуално супериорних мондијалиста који се на сајму књига гнушају штандова са књижевносајамским пљескавицама, који купују петнаесто издање Фолософије паланке (иако кући имају најмање 2 примерка), а онда оду преко пута, ван сајма, па купе пљеску. И то са кечапом :-)
   0   0
 4. Tesko nama, uskoro cemo mi biti stranci u nasoj zemlji a seici domaci, sve ono sto i malo vredi oni otkupljuju a posebna prica izgradnja Beograda,,sigurno ga ne grade za dzabe…Tuzno da svoju zemlju prodamo arapima.
  0  0
 5. Jovica Nedeljković 30. oktobra 2016., 7:59 pm

  Da nešto vrede ti hoteli kupili bi ih domaći biznismeni.A dok se razmrsi ovakva svaštarija,Arapi će shvatiti da je bolje za njih da od svega odustanu.Nadležni nezainteresovani i šta sad treba da Arapi plate struju koju nisu koristili,U Srbiji se ne zna ko šta treba da radi a tako se ne radi i ne dobijaju investitori!
  0  0

Comments are closed.