Skuplja putarina za strance, domaći vozači po starim cenama

Skuplja putarina za strance, domaći vozači po starim cenama
Podeli:

Putarina za strance koji budu prolazili kroz Srbiju poskupeće od 15. septembra za oko 60 dinara.

Domaći vozači voziće i dalje po starim cenama, makon nedavnog negodovanja vozača u Srbiji koji su putarine na domaćim autoputevima plaćali više nego stranci.

Cenovnik je zapravo usklađen po novom kursu dinara”, navode u preduću “Putevi Srbije”.

Poskupljenje u proseku za oko pola evra važiće za sve kategorije stranih vozila, od motora, preko automobila i autobusa do kamiona sa dve prikolice.


Podeli:
 1. Јужна пруга 14.09.2018., 18:50

  Лесковац-Ниш и даље по старој цени. 30км (ауто пута) -210 динара !!!

  6
  1
 2. Uh, prezivesmo mi domaci. Sad treba da slavimo sto nisu digli ionako visoku cenu putarine. A, ono sto mene zanima je, moze li nesto da se uradi po pitanju puta od Leskovca do ukljucenja na auto put posto vec placamo 210 dinara ako bismo do Nisa autoputem. Da taj deo, kako je cenovno, bude isto tretiran i u kvalitetu. Ali, ovaj glupi narod (cast izuzecima) ne kapira sta mu se radi. Placa auto put a vozi po obicnom putu. Neki kreten se svojevremeno setio da se izmesti auto put, kao Leskovac ce se siriti, pa da se ide obilazno unistavajuci plodnu oranicu pored Morave. Voleo bih da znam ko je taj pametnjakovic. Zna se otprilike ko je u to vreme bio na vlasti ali eto, samo da zna da mislim na njega kad god vozim tim putem. Pretpostavljate kako ga pominjem, i njega i familiju mu.

  3
  1

Comments are closed.