SKUPŠTINA Zapisnik stranačke prostorije, imovina gradonačelnika…

SKUPŠTINA Zapisnik stranačke prostorije, imovina gradonačelnika…
Podeli:

Sednica Skupštine grada Leskovca počela je odavnjem pošte Draženu Ružiću, koji je nedavno preminuo, a početkom minule decenije bio potpredsednik ovog tela, a nastavljena raspravom o zapisniku i napisima o imovinom gradonačelnika Gorana Cvetanovića.

Saša Stojanović iz opozicione DS tražio je da se u zapisniku konstatuje da je on na prethodnoj sednici tražio da se pronađe krivac ko je investitora „Aptiv Pakard“ uvede u posed bez neophodnih dozvola, a Nenad Zdravković je insistirao da se reši zahtev njegove nove odborničke grupe o dodeli novih prostorija, navodeći da mnoge stranke neopravdano drže prostorije u vlasništvu grada.

Primedbe na zapisnik imao je i odbornik Bratislav Perić, koji u jednom trenutku pomenuo imovinu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, o kojoj su neki mediji pisali.

Reagovao je Cvetanović, rekavši da su podaci netačni i da sve što ima da je uglavnom stekao njegov pokojni otac, te pozvao Perića da bude gost u njegovom domu.

Ponesite kupaće gaće da se okupate u bazenu, koga nema u mom dvorištu“, bio je sarkastičan Cvetanović, dodajući da su mnogi iz te Skupštine bili gosti u njegovom domu i mogli da vide šta ima.

Reagovao je Stojanović uz ocenu da nikada nije pozvan kod Cvetanovića, te da je „mesto i vreme za komunikaciju u Skupštini„, a na to je odgovorio Cvetanović:

Nije tačno da niste bili. Slavili ste najmanje tri rođendana u mojoj kući , lično vi. I ta ista kuća i dan-danas je potpuno ista. A vas vipe neisam zvao jer ste mi polomili vazu i neću više da štetočine imam u kući„, rekao je Cvetanović, aludirajući na događaj iz detinjstva, budući da su on i Stojanović školski drugovi.

 


Podeli:
  1. Bogami, duhovit si je gradonačelnik. Vaznu da mu kupiš, i to Minga, pa u posetu.😂😂😂😂😂😂😂

    10

Comments are closed.