Službenicima Centra za socijalni rad pretio telefonom

Službenicima Centra za socijalni rad pretio telefonom
Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Lebane uhapsili su S. K. (22) iz ove varoši zbog sumnje da je pretio službenicima Centra za socijalni rad.

Sumnja se da je on 4. avgusta ove godine putem mobilnog telefona uputio preteće poruke službenicama Centra za socijalni rad u Lebanu.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno  zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu u Lebanu. On se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.


Podeli:
 1. prva cerka Lebana 09.08.2018., 07:43

  Pa covek se iznervirao. Nikako da ga socijalno potpomognu samo zato sto nije glasao za sadasnje vlastodrsce u Lebanu. Usput javno pitao koliko ce biti isplacena prva cerka Lebana zbog ujeda pasa. A psi (o tome je fotografiju objavila i pisala Jugmedia) mirno leskare ispred kuce glavnnog oca Lebana u pesackoj zoni. Namerno pisem prva cerka Lebana, a ne prva dama Lebana, posto bi smatram doticnu gospodju time uvredio. ……………………………. Licno i ja pratim ovaj slucaj ujeda pasa i trudicu se da objavim koliko je isplaceno iz opstnske kase.

  • crven fesic 09.08.2018., 11:04

   Ovo prva cerka Lebana je bas simpaticno, premda je cinjenica da je prva dama Lebana. Njen suprug je predsednik opstine. A psi ko psi ne biraju. E sad bi dodao i da postoji prvi tast Lebana, „magistar“ koji je ili u Leskovcu ili u Grcku. E upravo taj izaziva gradjane da ima pretnji telefonom. I nije ovo jedini slucaj.

 2. Direktorka Centra za socijani rad u Lebanu nije dorasla zadatku koji obavlja. Imala je slucajeva u kojima je Centar zatajio. Slucaj jedanajestogodisnje devojcice iz Zdeglova koja je sexualno zlostavljana, slucaj profesora i ucenice i tako dalje. Licno a i mnogi drugi, cak i radnici Centra smatramo da zna da odradi neke predmete po svom nahodjenju. Ispred je obezbedjenje koje nedozvoljava pristup, pa je najverovatnije ovaj mladic zato uputio pretnju telefonom.

 3. brica znaju koji 09.08.2018., 12:31

  Ja sam zato da odbranimo radnike centra od siledzija, ali ko nas da odbrani od zloupotreba, nepotizma, nepismenih na rukovodeca mesta. Ko recimo da odbrani mene od Vucica, koji mi prica pricu o Kosovu koju necu ni da cujem. Kao vojni rezervista proveo sam na Kosovu preko 300 dana. I da se zna, tvrdim da jedna od tasni direktorke Centra u Lebanu, sigurno kosta preko 500 evra, ako ne i vise.

Comments are closed.