SNP: Srbija pobeđuje samo sa Rusijom!

SNP: Srbija pobeđuje samo sa Rusijom!
Podeli:

LESKOVAC – Predstavnici Srpske narodne partije (SNP) izjavili su danas da Srbija može da bude uspešna zemlja samo u saradnji sa Rusijom, pre svega na polju ekonomije.

Predsednici gradskih odbora ove stranke u Leskovcu i Beogradu Aleksandar Pejčić i Bojan Mandić ocenili su danas na konferenciji za novinare da Srbija nema istorijski dokazano boljeg i iskrenijeg prijatelja od Rusije.

„Presuda Radovanu Karadžiću udar je na Dejtonski sporazum i Republiku srpsku“

„I zato kažemo – Srbija pobeđuje samo sa Rusijom“, kazao je Mandić.

U budućoj Vladi Srbije ova stranka zalagaće se za što bolju saradnju sa Ruskom federacijom.

„Otvorićemo kancelariju za saradnju na republičkom nivou, koja će pomoći našim poljoprivrednicima za izvoz svojih proizvoda na rusko tržište. To se poklapa sa programom naše partije, pomoć malim i srednjim preduzećima, što znači pomoć kroz subvencije u privredi i kroz poreske olakšice“, kazao je Madić.

Pejčić je, inače, pozvao Leskovčane da sutra izađu u što većem broju na miting SNS, kome će prisustvovati i lider SNP Nenad Popović.

(Kraj) mil

 

 


Podeli:
  1. Pa što se onda gurate pored Meska na lokalu kad je SNS proevropski orijentisana?! A, da, da bi se ugurali u vlast po svaku cenu, a prica mi smo za Rusiju je za malu decu.

  2. O cemu se radi ? ... 25. marta 2016., 2:11 pm

    Vidimo kolegu na slici..da li smo mi napustili radio – glupi ? prevareni ? Ej u junu prosle godine receno nam idite ili se radio likvidira. Ljudi rade !! i dalje. Dajte da se i mi vratimo ,zasto da ne ?! I oni su tako otisli i dosli. Radicemo opet, zajedno. Da ne skapavamo od gladi koja nam je na pragu.

  3. Znači, Srbija samo sa Rusijom može do pobede? Kako ste onda Vi, kao zagovornici te ideje, uz SNS?! SNS vidi Srbiju uz Nemačku, jer smo joj kako premijer reče „lojalni“?

  4. I zato sutra svi na miting SNS-a, za saradnju sa EU, SAD i NATO !!!!

  5. I pametni Rusi se pitaju Kako da prezive,a tek s ovim nasim rusofilcicima bog neka nam je u pomoci.

Comments are closed.