Srpska liga Istok: VISI POLA LIGE

Srpska liga Istok: VISI POLA LIGE
Podeli:

Tri kola pre kraja prvenstva u Srpskoj ligi Istok, za opstanak brine polovina lige. U pet bodova  razlike smeštene su ekipe od osmog do trinaestog mesta pa postoji mogućnost da se neki od putnika dobiju i u direktnim okršajima u poslednje tri utakmice.

Jedinstvo iz Bošnjaca je posle četiri utakmice bez poraza poraženo u Paraćinu od Jedinstva rezultatom 2:0 i tako ozbiljno zakomplikovalo sebi situaciju  u vezi sa opstankom. Trenutno je na desetom mestu sa bodom više od Moravac Oriona Leskovac i Radana Lebane koji su ovog vikenda zabeležili pobede.

Moravac Orion je u Zaječaru savladao već otpisani Timok rezultatom 2:1 golovima Marinkovića i Mitrovića i tako zabeležio tri važna boda u borbi za opstanak dok je Radan u Lebanu savladao ekipu Pukovca sa 1:0.

Sledećeg vikenda očekuje se da tribine u Bošnjacu budu ispunjene do poslednjeg mesta jer se sastaju Jedinstvo i Radan i to može da bude utakmica odluke za jedan od ova dva kluba.

Zona Jug ili nova sezona na srpskoligaškom Istoku. Moravac Orion na svom terenu  Jedinstvo iz Paraćina koje je prebrinulo brige o opstanku i možda u opuštenosti gostijiu Moravac može da traži šansu za nove bodove.

Među ljubiteljima fudbala na jugu Srbije nameće se pitanje, da li je Jedinstvo moglo da izbegne administrativnu grešku i gubitak bodova koji će možda značiti i selidbu u Zonu  Jug?

 

 


Podeli: