Kviz nije težak i ima dve vrste pomoći, a za jednu epizodu se izdvoje 3 do 4 najbolja učesnika

Stolice Srđana Dinčića stigle i u Leskovac

Stolice Srđana Dinčića stigle i u Leskovac
Podeli:

Voditelj i poznati stend ap komičar Srđan Dinčić stigao je danas sa svojim stolicama i u Leskovac i pred Leskovačkim kultunim centrom zaustavljao prolaznike koje su odgovarali na njegova pitanja.

Reč je o nagradnom kvizu koji Dinčić radi za O2 televiziju.

Sediš i odgovaraš na pitanja, i tako možeš osvojiti maksimum 18 000 dinara

Ovo je novi serijal. Bili smo u nekoliko gradova u Srbiji, a obići ćemo sve. Pored zarade koje slučajni prolaznici mogu da osvoje sedeći na našoj stolici i odgovarajućia na laka pitanja, cilj nam je i da se zabavimo i nasmejemo, da poradimo malo na opštoj kulturi i vidimo kakvi su gradovi i ljudi”, rekao je ovaj voditelj za Jugmediu.

Više od onih koji su bili spremni da odgovaraju bilo je radoznalaca, a neki od njih tražili su i autogram.

Stolice će u Leskovcu ostati i sutra, možda na istom mestu, a možda će, kako je rekao, promeniti lokaciju. U svakom slučaju, gde vidite gužvu tu ćete zateći i Srđana i njegove stolice.


Podeli:
 1. Kada bi postojalo ministarsrvo za optimizam,relaksaciju,dobrotu,pozitivizam…Srdjana bi trebalo postaviti za ministra.Covek je LJUDINA. P.S.Ima samo jednu ,,manu,,lici na TRAMPA.Da,da na Trampa ,ali Dzada Trampa,poznatok snuker igraca.
  0  0
 2. Prava Savka - kuj ti dava 10. marta 2018., 7:13 pm

  I dalje se u našem gradu otvaraju mogućnosti za nove investicije. Danas je Leskovac grad u koji dolaze ekipe iz poznatih televizija, troše sredstva i doprinose razvoju našeg grada. Da ne spominjem to što naši gradjani na ovaj način mogu da zarade i do 15.000 dinara.
  0  0
  • To pod uslovom da građani znaju po nešto. Ja bih na stolice postavio intelektualne gromade iz naše stranke da ojade budžet TV O2.
   0   0
  • Webo te onaj ko ti dade da to napišeš. Kakve veze ima kviz sa jedne privatne televizije sa razvojem grada, investicijama i poboljšanjem standarda? Ja prvi put vidim da jedna vlast potencijalne nagrade sa kvizova predstavlja kao uspeh grada ili države. NapreDNO
   0   0
   • Prava Savka - kuj ti dava 11. marta 2018., 1:17 pm

    Web oala vas inflacija smisla za crni humor i ironiju. Ne stajte na muku tetka Savki, i gledajte malo d books of knjige, može i Mojti Panton…TLN.
    0    0
    • Tetka Savkin bot 11. marta 2018., 8:03 pm

     Tetka Savka, tragično je to što nam je narod mnogo zaglupaveo il je oduvek mnogo bio glup. Ja bih da uvezemo neki novi narod. Sa bliskog i dalekog istoka, severne Afrike…a ovaj narod da pošaljemo tamo.
     0     0
   • Oh, koliko si ti jedan naš ograničen sugrađanin, da to prosto boli.
    0    0
   • Tojaga radi u nocnu 11. marta 2018., 1:24 pm

    Daj bre bolesnici…. mesate kviz zabavnog karaktera sa politikom i sa rukovodstvom grada. Samosvesnost, sta to bese?
    0    0
    • Tetka Savkin bot 11. marta 2018., 2:43 pm

     Zucko tojagin, tetka Savka zbva sns humorom a ti sa frazama tipa – samosvesnost, sta to bese? Usracu se od vas iz opoziccije
     Ne umete ni da ih zbvte kako valja, a tolko vam materijala daju. E odsad cete i vi u isti kos.
     0     0
   • Sto se ne prijavi za kviz zloco 11. marta 2018., 2:49 pm

    A sta bi ti hteo? Da gradonacelnik pozove interventnu i otera ekipu kviza nazad za Beograd? 😆
    0    0
  • Draga mati, nepogresiva si kao i uvek. Vi stari i mi omladinci, Kilimandzaro nam ne predstavlja nikakvu prepreku. Do pobede!
   0   0
   • Ja bi na stolice posadio botove pozicije i opozicije pa da umremo od smejanje.
    0    0
   • Bratanac na tetka Savku 11. marta 2018., 8:21 pm

    @Tetka Savkin Bot, ne ljutite se na Melizu, Perkana, Tojaga radi u nocnu, na neinvetnivne i neiteligentne opozicione botove. Njihov humor u pokušaju je u stvari rezigniranost tipa – „Ala je opravio,svaka mu cast'“, „Vozi Miško“, „Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo“, „Krivi smo mi“, „Pink je uništio naše vrednosti“. Ne vide jadnici da su sami sebe uništili a jedini naum im je da se pridruže SNS-u pa da sve nas do kraja dotepaju.
    0    0
 3. Posto prodava on ovej stolice sto su dosle u nas grad? T’m’n takve mi trebav za na terasu da gi turim leti kad pijem kavu s komsinku da ima na kvo da ‘dnemo.
  0  0
  • Bratanac na tetka Savku 11. marta 2018., 8:35 pm

   Ovo od Komšinke, to je već „zdrav“ radikalski humor. Vidite li botovi kako vas po humoru razlikujem.
   0   0
 4. Predlažem Jugmediji da sankcioniše ovakve nebulozne, zlurade komentare, koji nisu vezani za vest, stvarno obezvređuju rad i trud vas koji pišete i vređaju inteligenciju mnogih od nas koji ovo čitamo.
  0  1

Comments are closed.