Sudar na autoputu, kilometarske kolone

Sudar na autoputu, kilometarske kolone
Podeli:

Zbog saobraćajne nezgode kod Predejana, u kojoj su povređene dve ženske osobe, strani državljani,  autoput je na ulazu u Grdeličku klisuru bio više od časa u blokadi, pa se napravila višekilometarska kolona vozila.

Udes se dogodio, kako nam je potvrđeno u vranjskoj policiji, oko 10 časova i u njemu su učestvovala tri vozila sa stranim registarskim tablicama – “Škoda oktavija” iz Švajcarske  i “BMW” i “Mercedes” iz Nemačke.

Lakše povrede u ovoj nezgodi zadobile su nemačke državljanke, devojčica S.E (12) i žena P.A (1986). One su trenutno u urgentmom centru Opšte bolnice u Leskovcu.

M Ivanović

 

 


Podeli:
  1. pa mora da bude guzva kad su panduri retardirani i i nepismeni,tako je bilo i pre 6 dana kod sarajevskog mosta,stoke jedne nepismene

  2. Deonica od Leskovca do Vranja je nešto najgore ikad viđeno, trasa smrti bolje rečeno, loša signalizacija, loše odrađeni prilazi sa lokalnih puteva, hiljadu različitih znakova na sto metara, nepregledne krivine obrasle u žbunje, razne ograde, zaobilaznice, duple kružne raskrsnice u kojima se i mi teško snačazimo a kamoli jadni stranci.

Comments are closed.