SUDBINA Izdahnuo spasavajući povređenu decu

SUDBINA Izdahnuo spasavajući povređenu decu
Podeli:

Leskovčanin D.J. (54) izdahnuo je juče u hodniku Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, gde svojim automobilom prevezeo dvoje dece, pošto su padom zadobila povrede na ulici.

Kako je za “Blic” izjavio direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević, ovaj humani čovek iz leskovačkog sela Mrštane, pao je kao sveća pošto je decu predao lekarima.

Lekari sa urgetnog centra su učinili sve da čoveka vrate u život, ali ništa nije pomoglo jer doživeo smrtonosni infarkt”, kaže Dimitrijević.

D.J. je prema njegovim rečima bio srčani bolesnik i imao 4 ugrađena stenta. “Verovatno se uzbudio od stresa, a možda je decu i nosio, mi to još ne znamo”, veli Dimitrijević.

Tragedija se dogodila oko 17 časova.

Leskovčanin je, naime, reagovao kada su sa bicikla, kojeg je na ulici vozila majka, pala dva deteta i povredila se. Videvši uplakanu decu i majku, on je zaustavio svoj automobil i ponudio pomoć.

Takav gest humanosti retko se beleži u današnje vreme. Nažalost, igrom sudbine, završio se tragično.

Redakcija Jugmedie izražava saučešće porodici D.J.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Počivaj u miru dobri čoveče
  0  0
 2. Retki su takvi
  0  0
 3. Najtuznije je sto je ovaj humani covek umro, tuzno je sto su se deca povredila, tuzno je da je majka morala istovremeno dva deteta da preveze biciklom, nemoj da je neko osudjuje. U p.m. neka ide svako od politicara koji nas ubedjuje da nam je dobro.
  0  0
 4. beli pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja
  0  0
 5. Neka ti je laka zemlja takvi plemeniti ljudi odu a idioti ostadose da uniste ovaj narod!
  0  0
 6. Zoran Stojanović 21. avgusta 2017., 4:22 pm

  Spasavao je tuđu decu i ako nije imao svoju,neka muje večna slava,Joco-„BELI“
  0  0
 7. Beli , laka ti crna zemlja.
  0  0
 8. Apel gradolnaceniku: Svesrdno pomoci i zbrinuti njegovu porodicu, u svakom smislu!!!! Laka mu crna zemlja.
  0  0
  • Nema gradonacelnik, rodjaci, pare za to, treba da se maje po svetu nasim parama. Nadam se samo da ce majka sa tom decom povremeno da izadje na grob coveku koji je pomogao povredjenoj deci da sto pre stignu do lekara. Neka je laka zemlja ovom dobrotvoru. Njegovima je tesko ali ako im je za utehu neka budu ponosni na njega jer ce za sve nas i koji ga nismo znali ostati u secanju kao dobar covek.
   0   0
 9. Ako je učinio tako dobro delo i veoma human gest, čemu onda inicijali?
  0  0

Comments are closed.