Sutra bez struje centar grada i nekoliko sela

Sutra bez struje centar grada i nekoliko sela
Podeli:

Zbog  radova ekipa „Elektrodistribucije Leskovac“ sutra neće biti električne energije u nekoliko gradskih ulica, ali i sela.

 • od 6.30h pa do završetka radova, a najkasnije do 8.30h u ul. Nikole Skobaljića od br.1 do br.58 i stambenim zgradama u ul.Bulevar oslobođenja od br.126 do br.154 (parna strana) i ul.Ilije Strele br.2 i br.4;
 • od 6.30h pa do završetka radova, a najkasnije do 13.30h u ul. Učitelja Josifa od br.7 do br.25 i ul. Bunatovačkoj od br.1 do br.14;
 • od 10.00h pa do završetka radova, a najkasnije do 15.00h u naselju kod Poljoprivredne škole,  delu Čifluk Mire, Zalužnju, Priboju, Živkovu i Kaštavaru.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti otkazani.


Podeli:
 1. Blues od selski novinari i druge sitne duše 24. maja 2018., 5:18 pm

  Saću pcujem distribuciju
  čik da vidim koj će mi zabrani
  nikoj iz vamiliju na budžet nee
  ko tp je jugmedija
  al ću lajem kampanjski
  jer mi skreću pažnju
  što za leba nemamo

 2. Ali zasto? Pitam zasto nece biti truje? Sta gomilaju kvarove? Proizvode havarije? Sta menjaju? Uputite nas gradjane posto je vama novinarima jasno. Zasto ne prestaju iskljucenja!!!???

  • Nigde u Evropi , da ne govorimo šire , nema ovakvih isključenja struje ! Navodno , radi se remont . Svakog dana isključenja . Ovde se radi o neznanju onih koji vode ED Leskovac . Treba postaviti na čelo ED stručne ljude ,one koji znaju šta rade . Ovi sadašnji izgleda nemaju pojma.

   6
   1
  • Blues od selski novinari i druge sitne duše 24. maja 2018., 8:27 pm

   Menju strujomere

Comments are closed.