Sva obećanja Jedinstvene Srbije pred predstojeće izbore u Dolejvcu

Sva obećanja Jedinstvene Srbije pred predstojeće izbore u Dolejvcu
Podeli:

Jedinstvena Srbija (JS) u Doljevcu jedna je od pet stranaka koja je predala listu odborničkih kandidata za predstojeće vanredne izbore 16. decembra, a predsednik Opštinskog odbora Marko Stošić obećava da će se raditi na razvoju ove opštine po ugledu na Jagodinu.

Uz napomenu da JS za kandidate ima školovane ljude i dobre domaćine, Stošić, prvi na listi, kaže da je cilj sprovođenje jedinstvenog programa stranke i njenog predsednika Dragana Markovića Palme, budući da su očekivanja stranke da će postići dobre izborne rezulate.

„A to je borba za razvoj poljoprivrede kroz subvencije, veća sredstva u budžetu za ovu oblast, dodela besplatnih sadnica i formiranje poljoprivrednih zadruga“, naglašava lider JS u Doljevcu.

Takođe, stranka će se, kaže, boriti za razvoj sporta i to incijativom za izgradnju sportskog centra i pomoć sportskim klubovima, obećava socijalnu pomoć ugroženima, penzionerima i trudnicima i majkama sa troje dece, ali i besplatne ekskurzije u Grčku.

Vanredni izbori održavaju se zbog ostavke predsednika opštine Gorana Ljubića Mađarca

„Zalagaćemo se za zapošljavanje mladih kroz instituciju da predsednik naše stranke dovede bar jednog investitora na teritoriji opštine Doljevac, kao što radi u Jagodini i u svim gradovima gde Jedinstvena Srbija ima polugu vlasti“, ističe Stošić, naglašavajući da će se kampanja voditi bez napadanja  neistomišljenika.

Listu kandidata prva je predala SNS, na drugom mestu je PUPS, na trećem SPS, na četvrtom JS i na petom Srpska radikalna stranka


Podeli:
  1. dvorska luda 29.11.2018., 10:42

    Politicki cirkuzant Dragan Markovic Palma, nece da glasa za pedere, kad njegov glas nije potreban. Da je trebalo glasao bi. Potpisujem ne prolaze cenzus.

    2
    1

Comments are closed.