Svetoilijska ulica uskoro dobija LED osvetljenje

Svetoilijska ulica uskoro dobija LED osvetljenje
Podeli:

Radovi na sanaciji osvetljenja u Svetoilijskoj ulici uskoro bi trebali da budu gotovi, čime će ova najprometnija saobraćajnica u gradu biti u potpunosti rekonstrusana.

Promena sijalica počela je danas, a u planu je ugradnja 24 novih svetiljki sa LED izvorom svetlosti, čija ukupna vrednost radova koji se finanisraju iz gradskog budžeta iznosi 1,2 miliona dinara.

Sanacija ove ulice krenula je sredinom 2016. godine i od tada su uređene trotoarske površine u blizini Glavne pošte, zamenjena je  celokupna vodovodna mreža čija je vrednost radova iznosila 160 hiljada evra.

„Svetolijska ulica uređena je celom dužinom i suma izdvojena za te namene iznosi oko 33 miliona dinara a prvi put u ovoj ulici postavljeni su i semafori u vrednosti od 1,4 miliona dinara. Kompletna sanacija doprinela je kako boljem izgledu ovog dela našeg grada i bezbednosti učesnika u saobraćaju, na šta lokalna samouprava i stavlja akcenat i primat“, rekao je prilikom današnjeg obilaska radova ispred kabineta gradonačelnika gradski većnik Vladimir Branković.

Sa završetkom ovih radova, završava se ugradnja ulilnog osvetljenja za ovu godinu, čime će, kako je istakao direktor JKP „Urabanizam i izgradnja“ Novica Nikolić, biti zaokružena priča sanacije javnog osvetljenja.


Podeli:
 1. Pa da, to je najprometnija ulica u gradu.
  A na glavnoj ulici postavite pahuljice iz 20. veka za Novi godinu. Cirkuzanti

  3
  3
 2. sramota od prvog do zadnjeg 20.09.2018., 10:02

  Ne nacitase se a 10 godine su na vlast, imaju kadrove, ceo grad uclanjen u SNS, pa opet biraju ove sto citaju.

 3. A će se vidi li lepo u nečiju avliju?!

Comments are closed.