Tigar u Francuskoj: dogovoreno povećanje proizvodnje za 50 posto

Tigar u Francuskoj: dogovoreno povećanje proizvodnje za 50 posto
Podeli:

Delegacija Tigra AD iz Pirota predvođena generalnim direktorom Vladimir Ilićem, bila je u radnoj poseti francuskoj firmi Decathlon, strateškom kupcu za koga se proizvodi lovačka gumena obuća brenda Solognac.

 

Definisano je uvođenje i razvoj u pogonima fabrike Obuće 12 do – 16 novih modela Solognac (lovačkegumene obuće) i povećanje proizvodnje za više od 50 posto

Prema rečima generalnog direktora Vladimira Ilića, cilj ove posete je bio definisanje novih planova za periodod 2018. do – 2020. godine i novog načina poslovanja.

Planirana realizacija za ovog kupca je oko 3,5 miliona evra za ovu godinu, a u pregovorima je definisana novamogućnost za realizaciju od aprila ove do aprila naredne godine od oko 5,5 miliona evra“, saopšteno je iz Tigra.

Dechatlon ima strategiju ekspanzije na svetskom tržištu i u narednom trogodišnjem periodu planira da otvori nove prodajne objekte na tržištu SAD-e, Kanade, Australije, Meksika i u više od 15 zemalja Afrike.

Povećanjem prodaje i širenjem tržišta na ovaj način, Tigru bi za naredni trogodišnji period bilo omogućeno da proizvodni kapaciteti u kontinuitetu budu upošljeniji,povećanje prihoda od izvoza za više od 30 posto i edukaciju zaposlenih na novim projektima.


Podeli:
 1. tigrojebina 31.03.2018., 13:35

  mi u babusicu i dalje radimo za 300e.

  • Oc da radis u golemu firmu i platu 500e,doduse imaju ljudi tu platu.Na finalizaciju rade 6h,2h ranije zavrse i vode politiku,ne jedu leb i uzmu 400e il da das mito pa na kontrolu da zavrsis s 500e,ne zavrsavaju ranije ali imaju pauze od 2h.Na vuklanizaciju nema nista,samo rabota,znoj i 300e.

   • Tko ti je bato. Mnogima nije bilo dobro za vreme radničkog samoupravljanja pa sada peku leb u demokratiji. A demokratija je bato to: sagni leđa i radi ili kupi prnje i idi u planine….

    1
    5
    • Radnik iz Babusnice 01.04.2018., 20:26

     Kakve gluposti,upravo su te bedne plate,lazni sindikati,nepismeni sefovi i deljenje radnih mesta po partijskim,rodjackim vezama,te korupcijom iz tog „samoupravljackog“ vremena drugova komunista.

     3
     2
    • radnik iz Babusnice 01.04.2018., 20:30

     A da,i ti drugovi su dovlacili tupu radnu snagu koja nije smela da se buni a zapustila je svoje njive.Sad njohovi sinovi nastavljaju posao ali radnicki sinovi se ne mogu vratiti na svoje njive jer su zapustele a imali bi vecu zaradu proizvodnjom organske hrane i ne bi bili zavisni od sinova sa kupljenim diplomama.

     3
     2
 2. Piroćanci i Vranjanci bi mogli da sarađuju. Ako Pirot proizvodi lovačku obuću Vranje bi moglo da proizvodi lovačku odeću i veš Za istu firmu. Na obostrano zadovoljstvo. U Srbiji se proizvodi a u Francusku ide korist preko njihove mreže prodaje……….

Comments are closed.