Toplije učionice za grdeličke srednjoškolce

Toplije učionice za grdeličke srednjoškolce
Podeli:

LESKOVAC – U grdeličkoj srednjoj školi završeni su radovi na zameni stolarije, a uskoro će krenuti i ugradnja demit fasade na površini od preko 700 kvadrata.

Ukupno je za ove radove izdvojeno 4.750.000 dinara, preko Agencije za lokalni ekonomski razvoj, a izbodila ih je firma „Standard“ iz Leskovca.

grdelica 2

„Osim što ćemo na ovaj način đacima stvoriti bolje uslove za rad i učenje, škola će od ove investicije imati velike koristi jer će doći do znatnih ušteda u potrošnji energenata, a kvalitet grejanja biće na višem nivou“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je grdeličkim srednjoškolcima čestitao na velikom uspehu, koji su nedavno postigli na Republičkim takmičenjima u Vranju i Kikindi.

grdelica 3

Učenici sa smera drvo-struke vratili su se iz Vranja sa tri prva mesta, a dva đaka trgovinske struke su u Kikindi osvojila treće mesto.

„To su zaista veliki uspesi, kojih je pritom bilo puno i prethodnih godina u ovoj školi. Naročito želim da istaknem odlično funkcionisanje drvoprerađivačkog smera, koji osim obrazovnog profila „stolar“ obuhvata i profil „tehničar za oblikovanje nameštaja i enterijera“, istakao je gradonačelnik.

Ovaj obrazovni profil je jedinstven na području Jablaničkog i Nišavskog okruga.

(Kraj) dum


Podeli:
Označen sa
 1. Bravo Jugmedia, vi ste ponos našeg grada i našeg gradonačelnika ! Živeo gradonačelnik, živela njegova i samo njegova Jugmedia !
  0  0
 2. Kakav glup komentar je dao sns medija…
  Trebali ste da pročitate tekst u celini, jer ovde se radi o deci koja su postigla uspeh i to ne bilo koji već najveći koji jedna škola može da postigne, Lako je pljuvati…to svi rade, ali svaka čast deci, profesorima i svima u toj školi!!!
  Samo napred!
  0  0

Comments are closed.