TRAGEDIJA U VLASOTINCU Mlada žena najavljivala samoubistvo

TRAGEDIJA U VLASOTINCU Mlada žena najavljivala samoubistvo
Podeli:

Četrdesetdvogodišnja D.S. iz Vlasotinca izvršila je samoubistvo pištoljem u porodičnom vinogradu na lokaciji Beli kamen iznad sela Boljare, a Jugmedii su komišje rekle da je, navodno, imala loš bračni odnos.

Samoubistvo je, kako nam je kazano, izvršneo juče u poslepodnevnim satima, a leš je pronađen noćas.

Ona je ovaj čin mesecima najavljivala, ali mi nismo verovali da će nešto učiniti sa sobom. Govorila je – Ja ću da odem“, priča jedna meštanka  Vlasotinca.

D.S je radila u tekstilnoj fabrici „Manifaktura europea“, iza sebe je ostavila supruga i dva sina, imala je, komentarišu, sve uslove da bude srećna, ali, izgleda da nije bila.

Ubila se iz novog pištolja „zastavom 765“, prvi put upotrebljenog, koji nije bio u posedu njene porodice, što navodi na zaključak da je pištolj kupljen.

Nepoznato je da li je ova nesrećna žena, za koju kažu da je navodno maltretirana, nasilnika prijavljivala policija, ali u malom mestu nse spekuliše da je, navodno, pre toga pokušala sutomobilom da sleti na lokalno groblje

Uviđaj je u toku

 


Podeli:
 1. sreca,sreca,pistolj 9. avgusta 2018., 5:12 pm

  Verovatno je bila izuzetno srecna i zadovoljna platom od 100e.

  9
  2
 2. A bre sta je problem da se rostiljijada na dalje odrzava u naselju Dubocica kod kafane Gros obilaznica… siroka ulica ima struja voda.. blizu je izlaz iz grada prema Ni, kruzni tok Solidarnost..

  1
  2

Comments are closed.