Tričković da podnese ostavku zbog neispravnih poreskih rešenja!

Tričković da podnese ostavku zbog neispravnih poreskih rešenja!
Podeli:

Leskovačke demokrate zatražile su danas ostavku šefa Odeljenja za finansije u ovom gradu Dalibora Tričkovića zbog neispravnih rešenja poreza na imovinu, poslata poreskim obveznicima.

Oni tvrde da će samo po osnovu plaćenih taksi za dokazivanje da sporna imovina nije u njihovom posedu, državi i gradu, ne krivicom građana, leći na račun oko 3,3 miliona dinara.

Ovaj novac je bez ikakvog realnog osnova otet od građana Leskovca i mi s punim pravom zahtevamo da neko, zbog svojih propusta u radu, snosi odgovornost“, istakli su u DS-u na današnjoj konferenciji za novinare.

I vama je stiglo da platite porez za ono što nemate?

Oni zaključuju da je teret ispravke nepravedno pao na građane i da dokazuje da je ionako preglomazna lokalna administracija nepismena i nesposobna.

Dragan Marinković


Podeli:
Označen sa
 1. Ma kakva ostavka,kakvi bakraci.Nego,ovi sto su davali dobrovoljni prilog za SNS u iznosu od 40.ooo,-RSD,u vreme izbora,da pokriju troskove gradjana.Njih 82,5 po 4o.ooo,rsd,i toje to.Ako nadju nekog pola.
  0  0
  • Samo Carli da si cuti,l…v,kad je on uzimao milione iz budzeta za trla baba lan,tad je bilo dobro…
   0   0
   • sad samo 300 000 od grada 14. jula 2017., 7:21 pm

    Da uci svoju familiju da pisu i citaju.
    0    0
   • A tvoj Mesko se ponasa kao da je njegove pare uzimao, kriv je sto ih nije Mesku ostavio? Kad oni koji vrše vlast i njihovi čankolizi dostignu nivo svesti level- kapiram da su to pare gradjana, mozda i postanemo civilizovano drustvo.
    0    0
 2. Zašto bi neki građanin trebao da plaća taksu radi dokazivanja da sporna imovina nije u njihovom posedu? Jednostavno: ne platiš porez za ono što znaš da nije tvoje, pa neka te Poreska tuži. Posle, u sudskom postupku, lepo doneseš dokaz da predmetna nekretnija nije tvoja, dobiješ sudski spor i lepo ti plate sve troškove! Prosto!
  0  0
  • Pametno. Da sam na mestu opozicije ponudio bih građanima besplatnu pravnu pomoć za ovakve slučajeve.
   0   0
 3. Сва решења су противзаконита. У складу са уставом и законом о употреви језика и писма решења морају бити на ћирилици и тако је у сбим градовима са паметном локалном самоуправом. Лесковац годинама издаје решења на латиници и крши устав и закон и ме одговара ником.
  0  0
 4. slikom cu te slikom ces me patologija 14. jula 2017., 6:53 pm

  Ne moz ona da se slika po jug mediji a ja jok :D
  0  0

Comments are closed.