Tričković da podnese ostavku zbog neispravnih poreskih rešenja!

Tričković da podnese ostavku zbog neispravnih poreskih rešenja!
Podeli:

Leskovačke demokrate zatražile su danas ostavku šefa Odeljenja za finansije u ovom gradu Dalibora Tričkovića zbog neispravnih rešenja poreza na imovinu, poslata poreskim obveznicima.

Oni tvrde da će samo po osnovu plaćenih taksi za dokazivanje da sporna imovina nije u njihovom posedu, državi i gradu, ne krivicom građana, leći na račun oko 3,3 miliona dinara.

Ovaj novac je bez ikakvog realnog osnova otet od građana Leskovca i mi s punim pravom zahtevamo da neko, zbog svojih propusta u radu, snosi odgovornost“, istakli su u DS-u na današnjoj konferenciji za novinare.

I vama je stiglo da platite porez za ono što nemate?

Oni zaključuju da je teret ispravke nepravedno pao na građane i da dokazuje da je ionako preglomazna lokalna administracija nepismena i nesposobna.

Dragan Marinković


Podeli:
Označen sa

Ma kakva ostavka,kakvi bakraci.Nego,ovi sto su davali dobrovoljni prilog za SNS u iznosu od 40.ooo,-RSD,u vreme izbora,da pokriju troskove gradjana.Njih 82,5 po 4o.ooo,rsd,i toje to.Ako nadju nekog pola.

Samo Carli da si cuti,l…v,kad je on uzimao milione iz budzeta za trla baba lan,tad je bilo dobro…

A tvoj Mesko se ponasa kao da je njegove pare uzimao, kriv je sto ih nije Mesku ostavio? Kad oni koji vrše vlast i njihovi čankolizi dostignu nivo svesti level- kapiram da su to pare gradjana, mozda i postanemo civilizovano drustvo.

sad samo 300 000 od grada

Da uci svoju familiju da pisu i citaju.

Zašto bi neki građanin trebao da plaća taksu radi dokazivanja da sporna imovina nije u njihovom posedu? Jednostavno: ne platiš porez za ono što znaš da nije tvoje, pa neka te Poreska tuži. Posle, u sudskom postupku, lepo doneseš dokaz da predmetna nekretnija nije tvoja, dobiješ sudski spor i lepo ti plate sve troškove! Prosto!

Pametno. Da sam na mestu opozicije ponudio bih građanima besplatnu pravnu pomoć za ovakve slučajeve.

Сва решења су противзаконита. У складу са уставом и законом о употреви језика и писма решења морају бити на ћирилици и тако је у сбим градовима са паметном локалном самоуправом. Лесковац годинама издаје решења на латиници и крши устав и закон и ме одговара ником.

slikom cu te slikom ces me patologija

Ne moz ona da se slika po jug mediji a ja jok :D