Tuča u Dubočici uzbunila taksiste

Tuča u Dubočici uzbunila taksiste
Podeli:

Nakon što su primili telefonsku dojavu da tuku njihovog kolegu, desetak vozila jednog taxi udruženja iz Leskovca blokiralo je  večeras ulicu ispred „Oriona“ kod Trgovačke škole u Leskovcu, ali se na kraju ispostavilo da je u tuči povređen taksista drugog udruženja.

Jumedii je nezvanično potvrđeno da je pretučen taksista drugog udruženja. Kada se naš novinar predstavio u želji da sazna detaljnije informacije o zdravstvenom stanju njihovog kolege, dispičer mu je spustio slušalicu i više nije odgovarao na pozive

Jugmedii je u Hitnoj pomoći potvrđeno da su njihovi lekari ukazali pomoć  pretučenom mladiću oko 21 čas u Dubočici 2, a na licu mesta je reagovala i interventna PU Leskovac.

U ovom naselju je trenutno mirno, ali na parkingu ispred zgrada ima vidljivih tragova krvi.

Dobili smo dojavu da neko tuče našeg kolegu i poslali smo automobile tamo, ali se na kraju ispostavilo da niko iz našeg udruženja nije učestvovao u tiči“, kažu nam dispičeri iz ovog leskovačkog taksi udruženja.

Kako nam tvrde očevici iz okolnih zgrada, mladića su napala dva muškarca dok je tom ulicom prolazio sa devojkom koja je vrištala i dozivala pomoć u toku premlaćivanja, što je oteralo napadače ali uznemirilo komšije.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. E ovo je doslo zadnje vreme, samo neke tuce svadje, krvoprolica, pa izgleda da se blizi smak sveta.

  2. Banditi samo ostase u ovaj Leskovac!

  3. E бре људи,,, 12. februara 2017., 12:13 am

    И ако није возач њиховог удружења да пусте да га убију?

  4. Koji taxi je u pitanju?

Comments are closed.