Tukli ga i oduzeli mu 2.500 dinara, pa zapretili da će ga ubiti ako im ne obezbedi 500 evra

Tukli ga i oduzeli mu 2.500 dinara, pa zapretili da će ga ubiti ako im ne obezbedi 500 evra
Podeli:

Leskovačka policija je u dva odvojena slučaja uhapsila trojicu mlađih muškaraca koje terete za razbojništvo i iznudu u pokušaju, odnosno za krađu novca, mobilnog telefona, ručnog sata i tableta, sve uz upotrebu sile.

U koordinaciji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapšeni su N.M. (1984) i M.S. (1985), koji se sumnjiče za razbojništvo i iznudu u pokušaju, kao i M.P. (1992), osumnjičen za razbojništvo.

N.M. i M.S. se terete da su u jednom selu kod Leskovca, u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, tridesetdevetogodišnjeg muškarca najpre tukli a zatim mu oduzeli 2.500 dinara. Osumnjičeni su tom prilikom oštećenom uputili pretnju da će ga ubiti, ukoliko im za deset dana ne donese i preda 500 evra.

Sudija za prethodni postupak je N.M. i M.S. odredio pritvor do 30 dana.

Takođe, M.P. se tereti da je sinoć, oko 22 časa, u selu pored Leskovca, maltretirao i tukao dvadesetsedmogodišeg muškarca od kome je, uz pretnju, oduzeo mobilni telefon, ručni sat, tablet i novac.

Ovaj razbojnik je uz krivičnu prijavu, priveden na saslušanje zameniku Osnovnog javnog tužioca u Leskovcu.


Podeli:
  1. Sta bre M S L S daj bre imena, to selo. Sta sad treba da zovem baba vangu da mi kaze ko su i odakle

  2. Pa ih opet pustite za mesec dva.
    Ne. Neka ostanu da se nauce I prizamisle

  3. nenko i kruska iz turkovce

  4. Takav olos ne zasluzuje da ih neko stiti inicijalima. Policija mi trebalo medijima da da puna imena i fotografije te bagre. Sta sad, kao imaju pravo na to? Oni su vec sebi puno prava dali a da je ovo drzava kao sto nije sankcionisala bi taj sljam. I treba svi da znamo ko su te gnjide koje u grupi napadaju ljude.

  5. znas se koji su. nenko i kruska

Comments are closed.