U nedelju druženje sa decom u Konjičkom i Aero klubu

U nedelju druženje sa decom u Konjičkom i Aero klubu
Podeli:

Predstavnici grada Leskovca organizovaće u nedelju, 19. avgusta posetu Konjičkom i Aero klubu, s ciljem da se mališanima približe aktivnosti ovih klubova.

Posete su zakazane u period od 10 do 12 časova, a cilj je jo, kako se navodi u saopštenju, i pružanje mogućnost druženja uz muziku i voće, kao i da se deca oprobaju u veštinama puštanja zmajeva.

U nadi da ćemo na ovaj način zainteresovati naše najmlađe sugrađane da se opredele za ove hobije, pozivamo sve mališane, roditelje, bake i deke na druženje”, stoji u popzivu iz kabineta gradonačelnika Gorana Cvetanovića.


Podeli:
 1. Cu vodim moje cerke, ako oce da idu. One sad cuvaju svoju sestru koja ima 3 meseca, jedva cekaju kad ce je kupaju, ove godine smo otisli samo 2 puta na Leskovacko leto, al cu ih ubedim da ih vodim.

  5
  2
 2. Lepa stvar za nase malisane, pored druzenja u gradskom parku, na Hisaru proteklih vikenda, sada i na Hipodromu, uzivaće dečica.

  5
  9
 3. Prelepo,moji malisani sigurno nece propustiti takvo druzenje.Mogu vam reci da nas Gradonacelnik ume sa decom i zato deca njega vole i raduju se ponovnom vidjenju.

  1
  5
  • Јужна пруга 17. avgusta 2018., 2:03 pm

   Исто тако су и друга Титу деца волела више од маме и тате и једва чекала да га опет виде… Ботови, јадни сте…

   3
   1

Comments are closed.