U sudaru dva autobusa povređeno devetoro Leskovčana (FOTOGRAFIJE)

U sudaru dva autobusa povređeno devetoro Leskovčana (FOTOGRAFIJE)
Podeli:

Saobraćajna nezgoda dogodila se nedaleko od Poljoprivredne škole, na putu Leskovac – Pečenjevce, kada su se sudarila dva autobusa koja su saobraćala na redovnim linijama.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravkković kaže da je tom prilikom sedmoro osoba zadobilo lakše telesne povrede i da su svi povređeni zbrinuti na Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 7 časova.

Portparol Opšte bolnice Aleksandra Stojanović rekla je da se radi o devetoro pacijenata, 5 muškaraca i 4 žene, prebačenih u urgentni centar.

„Svi pacijenti imalu su lakše povrede u vidu oguljotina i modrica. Nisu zadržani na stacionarnom lečenju već su otpušteni kućama posle ukazane pomoći’, kazala je Stojanovićeva.

U PU Leskovac każu da će se uzrok nezgode naknadno utvrditi. Izvesno je da je put na kome su se sudarila dva autobusa bio jutros prekriven gustom maglom.

Milica Ivanović

FOTO Vlada Nikolić


Podeli:
 1. I posle sedni u autobus…Autobusi su kao iz filma ko to tamo peva a vozaci iste voze kao da su seli u formulu. Igraju se ljudskim zivotima. Inace autobus Nis ekspresa je udario autobus Jugotransa.

  • Aftobusovi nasušni 30. januara 2017., 2:40 pm

   Pa i pre i posle neki mora sednu u aftobusi, nemamo svi luksuzni aftamabilčiki, a i ako imamo neki krš onda često nemamo ni za gorivo. Kakvu ishranu vi preferirate pa ste tako pametni? Preporučujem manje ugljenih hidrata a više vlaknastu hranu biljnog porekla. Bolje je za mozak.

   • A ti znas sta je mozak? Cini mi se da ne znas, a pricas o tome…sta je babi milo…

   • Admiral Kuznjecov 30. januara 2017., 7:21 pm

    Imate vi po dve,tri limuzine, jednu za pijac, drugu za varoš a treću za snajku, da ne ozebe u aftobus dok ide na rabotu u varoš. Eee, tg svekriva mora s aftobus na pijac.

 2. Возач Нишекспреса је возио брзо, намештао фризуру и слушао гласну музику. Неодговоран.

 3. da nije ovo kod onog kruznog toka koga vec zovu kruzni tok smrti….

  • A koje poginuo u tom kružnom toku? Samo je jedan udes do sada bio i njega je izazvala žena koja nije poštovala pravo prvenstva.

   • oces da kazes da je normalno da se isece autoput da se postavi neosvetljen kruzni tok za nesto sto se nije ostvarilo

  • naravno negativne poene daju oni koji su napravili to ruglo koje zarasta u korov,,

Comments are closed.