Za uređenje seoskih puteva 13 miliona dinara

Za uređenje seoskih puteva 13 miliona dinara
Podeli:

Grad Leskovac uložiće 13 miliona dinara, bez pdv-a, u pošljunčavanje seoskih puteva, sanaciju odvodnih jarkova, ugradnju propusta i slične radove u većini mesnih zajednica na području grada.

Reč je o radovima na održavanju puteva na teritoriji grada Leskovca, koji su na upravljanje dati mesnim zajednicama.
Sa održavanjem puteva danas se krenulo u Živkovu, gde su počeli radovi na sanaciji puta u blizini škole, a uskoro će u ovom mestu biti uređen i put do groblja.

????????????????????????????????????

„Prvo će se raditi u selima na severu grada, a potom i u ostalim delovima Leskovca. Naš cilj je da u najmanje 70 mesnih zajednica odradimo ono što je potrebno meštanima, rekao je Novica Nikolić, tehnički direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ koje radi nadzor nad ovim radovima.

Vrsta radova koji će biti realizovani zavisi od zahteva koji su pristigli od mesnih zajednica, a sve u cilju rešavanja glavnih problema u ovim mestima.

(Kraj)


Podeli:

Nadamo se da će napokon i Jarsenovo da dobije neki kamion šodera pošto nije u bližoj budućnosti za popravku asfalta na njihovoj deonici

Ako je potrebno da Vas molim da objavite komentar onda, MOLIM VAS

kupovina za izbore Mesnih zajednica. Toliko providno i jadno da nemam reci.

A sto bas sever?koliko znam u taj sever je zbog preletacevica vec mnogo pare slumbano. E sta docekasmo da mi iskreni naprednjaci budemo opozicija u nasoj stranci. Koliko puta treba da se boremo protiv istih likova. Miljenko ds,čone urs,noce gradanica urs,dača ds. Dimina cetvorka.cccc

oni kadriraju po leskovac
Oni su i kandidovali Coneta koji od iskustva ima rad u osnovnoj skoli! A sad brine o gradu,vodi jedinstvenu upravu. Sve i da oce nit je vunderkind, niti talentovan niti pa ubrzan. Sve suprotno, Zato je podoban, da svi oko njega budu bolji, iako najgori. Kritike su farsa. Pozadina je licna korist. Pred svima ih kao nagrdjuju, kritikuju zbog kasnjenje rokova, zaboravnost, mrzi ih da idu za Beograd po papiri. Narod trpi, a oni i dalje podobni za vlast. Ima nesto. Pitaj jednog od nji sta misli, to mora i ostali da misle od svu cetvoricu. Udruzeni nemaju svoje misljenje,… Opširnije »