Uređuje se još jedan trotoar u ulici Kralja Petra Prvog

Uređuje se još jedan trotoar u ulici Kralja Petra Prvog
Podeli:

Nakon izgradnje trotoara ispred hipermarketa „Lidl“ u ulici Kralja Petra Prvog, počeli su radovi na trotoaru preko puta u ukupnoj dužini od 520 metara, čija će ukupna vredost radova iznositi 3,3 miliona dinara.

Novac za uređenje donacija je vlasnika restorana “Park”, ispred čijeg se lokala i nalazi trotoar, dok je, podsetimo, trotoar ispred Lidl-a u dužini od 230 metara finansirala sama kompanija, a čija vrednost iznosi 1,7 miliona dinara.

“Ovim uređenjima i otvaranjem marketa Lidl, ovaj deo našeg grada dobio je poptuno novi sjaj. Nekada je ovo bila stara autobuska stanica i nekoliko lokala koji su ružili ulaz u sam grad. Sada je ovo jedan savremeni deo grada koji će dočekivati goste”, istakla je prilikom današnjeg obilaska radova PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Stojanović.

Za ove radove projekat je izradilo Javno komunalno preduzeće “Urbanizam i izgradnja”.

 


Podeli:
 1. Lepo je sto se u sanaciju ukljucuju i privatnici, tako da gradu ostaje vise para za druge investicije.

  6
  16
 2. Lepa slika pri ulasku u grad. Leskovac nam je sve sredjeniji i lepsi.

  5
  9
  • aNjuška, beše li do Lindu? Ja beo, reko mož’ sretnem izabranicu srca mog. Nemaše gu. Aj molim te vidi kad sledeći put idete na pecanje, kaži joj da ne mora da se gura po marketi za pilići. Majka celu godinu tovila, da kažem free range. Žumanac kao Sunce. Sve ću joj obezbedim. Samo neka dodje, kuću da mi zaliči.

   5
   1

Comments are closed.