Uz pretnju da će da se raznese bombom, opljačkao pumpu u Leskovcu

Uz pretnju da će da se raznese bombom, opljačkao pumpu u Leskovcu
Podeli:

Maskirani napadač opljačkao je noćas sat vremena nakon ponoći Eko pumpu u Leskovcu, koja se nalazi na Bulevaru Nikole Pašića, i iz nje odneo veću sumu novca, saznaje juGmedia.

Kako nam je potvrđeno od izvora bliskog istrazi, lopov je uleteo u pumpu sa pištoljem i dve ručne bombe u rukama, pa uz pretnje radnicima da će razneti ceo lokal pokupio sav pazar i pobegao u nepoznatom pravcu.

Policija još uvek traga za napadačem.

Radnici na pumpama tvrde da je reč o „serijskom“ napadaču koji je u ponedeljak oko pola 4 izjutra na isti način opljačkao pumpu kod Sloginog igrališta.

Upao je sa pištoljem i tražio pazar. Onda je izvadio bombu kašikaru iz džepa, pokazao nam je, rekao: „Vi stvarno hoćete da poginete!“ i pobegao„, priča nam radnik koji zahteva anonimnost.

Pre nekoliko dana na isti način opljačkana je i „Zoljevo“ pumpa.


Podeli:
 1. Vazno je da policija stoji kod nadvoznjaka i „peca“ one koji predju 50km/h. Vazno je da navataju nekoga ko udje u Moravsku ulicu iz pravca Nevene. Svuda ih ima gde se za vodju prave pare ali gde treba da zastite radnike i gradjane nema ih nigde.

  71
  10
  • Treba da ih ima svuda. I da hvataju lopove i da hvataju one koji ne postuju saobracajne propise. Koja je to srpska logika – ima gorih (pljackasi i slicni) pa ja smem da ne postujem saobracajne propise i ne smem za isto da budem kaznjen?

   18
   11
   • Castrol GTX 15.09.2018., 14:37

    Koji komentar! Tebi je isto prekoračenje brzine i pokušaj ubojstva, odnosno oružana pljačka!?

    21
    12
    • Ne i nigde ja to ne izjednacih. Pokazite gde sam napisala da je to isto. Samo kazem da treba ovo da bude kulturna i pravna zemlja za sve i da nema mali prekrsaj, veliki prekrsaj. Svaki treba da se sankcionise u skladu sa zakonom (i svaki treba da ima odgovarajucu kaznu u skladu sa delom). Onaj koji ne vidi problem u prekoracenju brzine (potencijalni ubica na putu), taj zrno kulture i vaspitanja nema (za takve stvari je dovoljno imati cistu svest i ne raditi ih a ne bojati se udara po dzepu kao sto sabani kod nas rade). Nema nama spasa jer nevaspitani su u vecini.

     18
     6
 2. petarleskovac 15.09.2018., 12:37

  Uhvatiti i poslati na dugu robiju,na rad u rudnik,,da smo ostali verni svojim starim Srpskim zakonima,ne bi bilo ovoliko pljacki,,vec bi to bilo po kratkom postupku

  14
  2
 3. Da, ne bi imali ni radionicu za popravku oruzja, ni pljacke bandita da ima 100%zakona.Pa sta radi serif, pobogu?

 4. Ivan Grozni 15.09.2018., 20:47

  Biće da je „od ranije poznat policiji“!

  11
  1

Comments are closed.