UZNEMIRUJUĆE Puna jama leševa životinja u leskovačkom azilu za pse, direktor tvrdi da je to normalno (VIDEO)

UZNEMIRUJUĆE Puna jama leševa životinja u leskovačkom azilu za pse, direktor tvrdi da je to normalno (VIDEO)
Podeli:

Pokret „Levijatan“ koji se bori za zaštitu životinja i vrši kontrolu u regionalnim azilima za pse, tvrdi da je u leskovačkom azilu kod Turekovca otkrio groblje pasa lutalica koji se bacaju u šahte, dok direktor JKP „Komunalac“, koje gazduje azilom, Vladimir Sinadinović objašnjava da je zapravo reč o stočnim jamama u kojima se sahranjuju uginule životinje već punih deset godina, još od kada je prihvatilište napravljeno.

Predstavnici „Levijatana“ posetili su azil na poziv samog direktora „Komunalca“, nakon što su ga optužili da zlostavlja životinje.

AKCIJA "LESI 2" – LESKOVAČKI AZIL – RASKRINKAVANJE

!!!Upozorenje!!! Uznemirujući sadržaj!!! Odgledajte do kraja, i DELITE, da im ne prolazi priča kako je sve pod kontrolom. Imate groblje MRTVIH PASA U ŠAHTU, NISMO MOGLI DA PREBROJIMO LEŠEVE!!!!!!!!Leskovac, posle one sramote koju smo snimili u vašem azilu, zvali ste nas da dodjemo još jednom i da se uverimo da je sve u redu? Došli smo. Iznenada. Sram vas bilo. Levijatan.www.levijatan.org.

Posted by Pokret "Levijatan" – STOP nasilju nad životinjama on петак 18. мај 2018.

Zaštitari pasa lutalica optužuju direktora leskovačkog „Komunalca“ da zlostavlja životinje, on tvrdi da je snimak namešten (VIDEO)

Svi znaju, čak su i inspekcijski organi saglasni sa tim, da su u pitanju stočne jame za ostatke uginulih životinja. Posle svakog sahranjivanja one se dezinfikuju i nasipavaju krečom. Nije reč o nikakvom genocidu ili nemarnom ponašanju radnika azila“, tvrdi Sinadinović.

On napominje da su zaštitari životinja juče posetili i novi azil u Željkovcu i pita se zašto nisu objavili i te snimke.

Većina životinja je već prebačena tamo. Čekamo još samo na vodu kako bi ga i zvanično pustili u rad. Tamo su uslovi mnogo bolji nego u Turekovcu, ali očigledno nekome odgovara da nas predstavi u najgorem mogućem svetlu“, zaključuje direktor.

Novi azil još uvek bez osnovnih uslova, preseljeni psi već počeli da beže


Podeli:
 1. sta ste ocekvali 18. maja 2018., 2:22 pm

  Podneti prijavu i uhapsiti ga.

  28
  7
 2. Jedino pravo resenje 19. maja 2018., 5:26 pm

  Zašto Levijatan i druga udruženja samo vrše kontrolu? Mislim da bi oni najbolje čuvali pse i druge životinje i radi dobrobiti životinja, treba zakonom urediti obavezu ovakvih udruženja za čuvanje i brigu o životinjama.

  4
  7
 3. kad dolaze da vide nek ponesu koje ne samo da snimaju i udaraju kritike , takve jame ima svuda sirom srbije za uginule zivotinje !

  3
  3

Comments are closed.