Van Gog oduševio Piroćance i najavio novi album

Van Gog oduševio Piroćance i najavio novi album
Podeli:

Poznati rok sastav Van Gog (Van Gogh) sinoć je posle šest godina ponovo nastupio pred publikom u Pirotu, na Omladinskom stadionu pred ljubiteljima rok zvuka koji su uživali u njihovim poznatim hitovima.

Koncert je organizovao Dom kulture  Pirot u sklopu Pirotskog kulturnog leta 

Energičnim, njima svojstvenim nastupom, nagradili su publiku, koja je uglas pevala poznate hitove Van Gogha.

Od objavljivanja poslednjeg, desetog studijskog albuma, prošlo je pet godina.

Fontmen grupe Zvonimir Đukić Đule najavljuje novi album sa  pesama drugačijim od dosadašnjih, koji bi trebalo da se pojavi na jesen.

Kada nismo na koncertima, onda smo u studiju. Pripremamo mnogo novih pesama. Neki novi izraz je ‘Van Gog spremio, neko drugačije pismo od prethodnog. Verujem da će biti na radost i po volji publici. Nismo se trudili da se nikome dopadnemo, ostali smo dosledni i svoji. Ne povladjujemo aktuelnim tendecijama i u svojim pesmama govorimo na naš način o životu kakav on jeste i apelujemo na to kakav bi mogao da bude bez neumoljivih i besmislenih rijaliti programa, koji dolaze sa svih programa“, rekao je novinarima Đule pre koncerta.

Koncert je završen pesmom “Andjele moj brate“ i obećanjem da će ‘’Van Gog’’ u Pirot doći ponovo po izlasku novog albuma a na radost publike koja je I ovoga puta uživala u njihovom zvuku.

 


Podeli:
  1. Мене је Ван Гог одушевио албумом из 1999.године Опасан плес, и то се не брише!

    2
    1

Comments are closed.