VANDALIZAM Demolirana balon hala

VANDALIZAM Demolirana balon hala
Podeli:

LEBANE – Nepoznati huligani demolirali su balon halu u Lebanu, gde se radovi privode kraju, u noći između 1. i 2. septembra.

Kako piše opštinski sajt, polomljena su stakla na delu hale koji je predviđen za svlačionice, oštećena aluminijumska balon hala_vandalizam_1konstrukcija, ramovi lomljenih stakala, a pir paneli razbacani.

Ocenjuje se da su “građani i rukovodstvo opštine Lebane zgroženi ovakvim činom vandala”, i naglašava da je slučaj prijavljen policiji.

Balon sala podignuta je pre nekoliko godina, ali nikada do kraja nije završena, što se upravo čini ovih dana.

(Kraj)


Podeli:
  1. Možda vinovnici onog (ne)dela tako iskazuju nezadovoljstvo prema sadašnjoj garnituri na vlasti u Lebanu……

  2. cekavica fest 07.09.2016., 13:10

    Mozda si Ivane u pravu, ali vinovnici ovog nedela treba da se suzdrze od ovakvih aktivnosti. Ja sam jedan od onih koji Gorana Dzavtica smatra najvecim promasajem Lebana, ali ovako nesto nikada ne bih ucinio. Ovo policija mora da resi. Ako se nekome ne svidja vlast neka se okrene kritici te vlasti. U svemu ovome najvaznije je Kempesa ne uznemiravati.

  3. Nemojte ljudi da lomite. Kritikujte vlast na sve druge nacine, ali njihovo privatno i ovo zajednicko ne dirajte. Ovakvo ponasanje oni iskoriscavaju u politicke svrhe. Najlepse molim nedajmo im takvu sansu.

Comments are closed.