Vladan Stanojević direktor Doma zdravlja u Lebanu

Vladan Stanojević direktor Doma zdravlja u Lebanu
Podeli:

Odbornici Skupštine opštine Lebane izabrali su danas specijalistu ginekologije i akušerstva Vladana Stanojevića za direktora Doma zdravlja u toj varoši, pošto je prethodno nekoliko meseci vršio dužnost prvog čoveka ove zdravstvene ustanove.

Stanojević je kadar vladajuće Srpske napredne stranke, a izabran je glasovima svih prisutnih odbornika, bez rasprave.

Na sednici, koja je trajala desetak minuta, prihvaćen je rebalans budžeta, čiji se iznos ukupnih prihoda od oko 952,8 miliona dinara nije menjao već je vršena preraspodela u okviru plana za 2018. godinu.

Između ostalog, usvojena je i odluka da lokalna samouprava plaća boravak trećeg deteta u Predškolskoj ustanovi „Dečja radost“.

Glasalo se i o izmeni i dopuni odluke o lokalnim komunalnim taksama, o visini stope poreza na imovinu, odluci o auto-taksi prevozu putnika, a izabrana je i nova tročlana komisija koja će voditi računa o nazivima ulica, trgova i drugih naseljenih mesta.


Podeli:
  1. odvrnute slavine 18. avgusta 2018., 3:34 pm

    E ovaj ce potpisati Dzavticu trazenu kvadraturu lokala u vlasnistvo Doma zdravlja. *Magistar* je zbog tih lokala ekspresno smenio tri direktora, oduzima mandate odbornicima, drugim recima hoce sve za sebe. Najnoviji hit u Lebanu je da *magistar* hoce da porusi kucu svog pokojnog tasta i za *bagatelnu* cenu na to mesto napravi gradski trg. Nemerljiva je njegova ljubav prema lebancanima.

  2. Oce Dzavta. Napravice i trg. Ali kad jednog dana ne bude, a to ce brzo doci, pitanje je dali ce se i tada izvuci ko sa krivicnom koju je zaradio u Komoru.

Comments are closed.