Vodovodne cevi zamenjene u 14, ostalo još 15 ulica

Vodovodne cevi zamenjene u 14, ostalo još 15 ulica
Podeli:

Od ukupno 29 leskovačkih ulica, u kojima će do kraja ove godine biti zamenjena vodovodna mreža preko kreditne linije nemačke KFV banke, do sada je ovaj posao završen u 14.

U toku su radovi u ulicama Dositeja Obradovića, Blagoja Nikolića, Petra Cakića, kao i u ulici Pariskih komuna, na potezu od Babičkog odreda do Stepe Stepanovića.

Radovi koji se odvijaju na više lokacija u gradu pokazatelj su da uvodimo značajne novine u funkcionisanje grada i da nam je prioritet da budemo u službi građana“, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je danas obišao radove u ovim ulicama.

Prema rečima Vanje Kuzmanović, izvršne direktorke tehničkih poslova JKP „Vodovod“, 50 % od ukupno 385 kilometara vodovodne mreže na području grada Leskovca čine cementno-azbestne cevi.

Poslednje tri godine, godišnje zamenimo više od 10 kilometara vodovodnih cevi preko kreditne linije KFV banke“, rekla je Kuzmanović.

Ulice u kojima su već položene vodovodne cevi i u kojima je ostalo da se ispita hidraulika i kvalitet vode za piće kako bi se krenulo sa prevezivanjem potrošača na novu mrežu su: ulica Tanaska Rajića, na deonici od Svetoilijske do Crnogorske – vrednost investicije je 2.490.000 dinara, Crnogorska ulica – vrednost investicije je 5,7 miliona, Celjska ulica – vrednost investicije je 4 i po miliona dinara.

(Kraj) FOTO: gradleskovac.org


Podeli:
  1. Ispitajte zasto naplacuju prikljucke, ako sam vec jednom platio za prikljucak, kad sam uvodio vodu, naravno… I po kojim tarifama? Neko placa,neko ne placa… Nesto tu smrdi…

  2. Svim glasačima Srpske napredne stranke čestitam koaliciju sa strankom Ramuša Haradinaja i preuzimanje akcija i deonica Žute kuće!

Comments are closed.