Za projekte iz oblasti zaštite životne sredine 3,75 miliona

Za projekte iz oblasti zaštite životne sredine 3,75 miliona
Podeli:

Iz kase grada Leskovca za projekte iz oblasti zaštite životne sredine u ovoj godini izdvojeno 3 miliona 750 hiljada dinara, a gradski većnici izglasali su danas komisiju koja ima zadatak da oceni projekte i raspodeli sredstva.

Za predsednicu komisije izrabana je Lidija Bosiljčić, zaposlena u Gradskoj upravi, a ostali članovi ovog tela su Tatjana Veličković i Maja Kocić, takođe zaposlene u lokalnoj samoupravi, Ivana Momić iz JP Urbanizam i izgradnja i Bratislav Nešić iz Službe za upravljanje kadrovima.

Zadatak komisije biće da izvrši ocenu projekata podnetih na javni konkurs na osnovu Pravilnika o uslovima za dodelu i korišćenje sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz Fonda za zaštitu životne sredine grada Leskovca.


Podeli:
  1. ma lepa prica, nema sta ali mene muci ova slika. Ne mogu da verujem da je nas „veliki gradski otac“ nemocan da resi pitanje hotela Beograd. Da se ne zna ko je vlasnik i ko je nadlezan da ovo ruglo dovede u red to je neverovatno. Ko god da je vlasnik moze valjda da mu se naredi da ovu zgradu makar pokrije nekim platnom, necim samo da ne gledamo propadanje hotela u koji smo svi rado odlazili. Ajmo gradonacelnice, lako je otvarati svecano otvarati pet klometra asfaltiranog puta, ajmo ovo da resimo. Ali ne, tu verovatno nema interesa. U redu onda :(

Comments are closed.