Zahvalnice i Leskovčanima za formiranje Muzeja Kopnene vojske

Zahvalnice i Leskovčanima za formiranje Muzeja Kopnene vojske
Podeli:

Narodni muzej u Leskovcu i njegovi predstavnici dobili su danas zahvalnice za doprinos u formiranju zbirke Muzeja Kopnene vojske Srbije sa sedištem u Nišu.

Komandant Kopnene vojske general potpukovnik Milosav Simović priredio je prijem za predstavnike institucije kulture, pojedince i organizacije koje su učestovale u prikupljanju materijala – fotografija, dokumenata i predmeta, i tom prilikom im uručio zahvalnice.

Pored leskovačkog muzeja, zhavlnica je uručena i njegovoj direktorki Miri Ninošević i predsedniku Upravnog odbora Dejanu Antiću.


Podeli:
  1. drzava bez mozga 18. juna 2018., 10:18 pm

    I vratiste se vi starim komunjarskim vrednostima. Kad je nesposoban direktor hteo da mu socijalisticki predsednik opstine oprosti greh, odmah je stancao povelju zahvalnosti Ziki i urucivao je pred iljadu zvanica na racun gradjana, da mu podilazi sujeti. Malo, malo, a neko se nekom danas zahvali. Nikad od nas Japanac ni Svajcarac, ni Nemac, nikad. Jer mi ne radimo za platu. Mi radimo za zasluge, priznanja, dukate, ogrlice, lovorike i slavu viteza i sveca. Zato cemo biti bedna zemlja sa vielikodostojnicima.Mnogo bi teo da sam u drzavi anonimnih za razvoj nase drzave koja je ekonomski najjaca, vojno najstabilnija, gde nema bele kuge, u koju hrle mladi, gde su krediti jeftini, stanovi dostupni, gde nema partokratije, samo strucno kadriranje, gde je predsednik nepoznat i premijer i gradonacelnici, gde se jedino pominje narod koji lepo zivi od svoga rada, deset prstiju i od svojega mozga.

    52
  2. popovi + vojska + muzej = ne sluti na dobro

    10
  3. kad ce ono nase dnevnice i isplata za uvredu casti?

  4. Stara ljubav prema uniformi, zaborava nema!

Comments are closed.