Zatvorena Svetoilijska POČELI RADOVI – Ovo su alternativni pravci

Zatvorena Svetoilijska POČELI RADOVI – Ovo su alternativni pravci
Podeli:

Do Miroševca i okolnih dvadesetak sela iz pravca Leskovca može se stići jedino preko alternativnog puta koji sa mosta kod Hemijske škole vodi ka Svetoilijskom groblju jer je od jutros Svetoilijska ulica zatvorena pošto su krenuli radovi na rekonstrukciji njenog drugog dela.

Na ovaj deo grada ne pokušajte da „izbijete“ ni preko Ulice Tanaska Rajića, kod Antituberkuloznog centra, jer je od jutros i ona zatvorena za saobraćaj.

Ako pokušate da do Donje Jajine, na primer, stignete preko Radanske ulice, ni to vam neće poći za rukom jer je Svetoilijska zatvorena od raskrsnice kod marketa „Orion“ do ulaska u Spomen park i početak Jajinskog puta.

Rekonstrukcija Svetoilijske ulice podrazumeva kompletnu zamenu asfalta, postavljanje novih popločanih trotoara, zamenu osvetljenja i zasad novog drvoreda.


Podeli:
 1. Da li se zna rok završetka radova?

 2. Ako ga prave kao prvi deo sto su napravili bolje da ga i ne rade.Bolje platite ljudima neka nista ne diraju,jer ono sto su uradili je sramota.

  • Biće lepa i moderna ulica i radovi će biti završeni na vreme. Možda malo duže traje jer je u vreme žutih bila potpuno devastirana a oni nisu pipnuli ni jednu ulicu ni jedan kamičak da pomere ili srede nešto u gradu. Čim bude gotova, prošetajte pa nam javite utiske.

  • Budimo strpljivi, radovi su se malo oduzili, ali sam sigurna da kad bude gotova svi cemo biti zahvalni!

  • Sramota je sto za vreme zute vlasti nijedna ulica u gradu nije asfaltirana. Poslednjih godina se intenzivno radi, ali teritorija grada je ogromna ne moze se sve odjednom. 28. Marta, Mlinska, Kosovskih junaka…i jos mnogo ulica dobilo je potpuno nov izgled. Zasto vas toliko boli sto se u Leskovcu radi, mogli ste i vi sve to, ali niste, ostavite sada druge na miru.

 3. Mogli su bar trotoar da ostave za pešake, dok ne srede ulicu. Ovako, kad padne kiša, sneg, kao kroz njivu. Strašno!

 4. ISTINA JE UVEK NA VIDELO IZASLA 13. februara 2018., 10:30 am

  Bolje je nego sto je bilo ali ga preterase sa rokovi ovo stvarno nije normalno pa cela ulica je mogla da se odradi za tri meseca da su ozbiljnije radili

Comments are closed.