Završnica TEMPUS projekat u Leskovcu

Završnica  TEMPUS projekat u Leskovcu
Podeli:

LESKOVAC – Predstavnici leskovačke Visoke poslovne škole strukovnih studija, Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Vrnjacke Banje i Visoke poslovno tehničke škole iz Užica potpisali su danas ugovore o saradnji.

Ugovori su potpisani na završnoj konferenciji TEMPUS projekta „Modernizacija turističkih studijskih programa u Republici Srbiji“ u Leskovcu.

tempus-projekat_1

Tempus projekat imao je za cilj unapređenje kvaliteta studijskih programa iz ove oblasti, kroz njihovu harmonizaciju i standardizaciju, a u skladu sa standardima obrazovanja Evropske unije i potrebama turističkog tržišta.

Prethodne školske godine Visoka škola u Leskovcu je u sklopu ovog projekta inovirala postojeći program Turizam i ugostiteljstvo, koji je akreditovan, ali i popularan među brucošima.

(Kraj)

 


Podeli:
  1. Беспотребне школе. Беспотребни пројекти, смерови. Само штанцовање диплома са којима се запошљавају “ по бабине линије “ на местима где таква струка није потребна али се гледа степен стручне спреме. Замислите како звучи реч висока школа. Како ли треба да се онда зове факултет. Ваљда “ највисока школа “.
    0    0

Comments are closed.