Zbog nepreciznosti Elektrodistribucije Leskovčani gube dnevnu zaradu, direktor se izvinjava

Zbog nepreciznosti Elektrodistribucije Leskovčani gube dnevnu zaradu, direktor se izvinjava
Podeli:

Miomir Jovanović je danas, zbog nepotpunog obaveštenja Elektrodistribucije Leskovac o tome gde će danas doći do prekida snabdevanja električnom energijom, izgubio 4.000 dinara.

Ovaj Leskovčnain, koji preko interneta predaje engleski jezik i tako zarađuje za život, inače nije jedini koji trpi posledice zbog često nepreciznih obaveštenja o tome koje će ulice ostati bez struje.

Moji časovi su unapred zakazani i klijenti nemaju strpljenja za ovakve propuste. Ja nemam priliku da im se izvinim i otkažem im časove ranije, a onda oni potraže novog predavača. I od koga ja sada da tražim nadoknadu? Od medija koji objavljuju nepotpune informacije ili da gubitak fakturišem Elektrodistribuciji koja ih takve prosleđuje dalje?“, pita se s pravom ovaj Leskovčanin.

Skoro svakodnevno u ponekom delu juga Srbije nestaje struja zbog redovnog remonta trafo stanica, a direktor  regionalnog direktora distrubutivnog sistema Niš Dušan Anđelković se izvinjava Jovanoviću zbog „tehničke greške“.

Mi se zaista trudimo da korisnike obavestimo nekoliko dana ranije o tome da neće imati struju. Zamoliću kolege da budu preciznije“, kazao je Anđelković u telefonskom razgovoru za naš portal.

Naime, iz Elektroeistribucije su putem medija obavestili potrošače da danas u periodu od 8 do 15 časova struje neće biti u ul. Balkanskoj od br.15 do br.62,  ul.Hajduk Veljkovoj od br.1 do br.20, ul. Svetoilijskoj od br.74 do br.111 i ul. Hajduk Stankovoj br.7 u Leskovcu.

Jovanović živi svega pedesetak metara dalje, u Radanskoj, i snabdeva se električnom energijom iz potpuno druge trafo stanice.


Podeli:
 1. Brate gde to zaradjujes 4 soma dnevno predavajuci Engleski? ja za 8 sati rada ubijem otp 2000 rsd…

  12
  6
 2. Nije poenta oko zarade nego i penala koje trpimo zbog toga

  sve to kad se skupi dodjemo na nekih 4 soma

  distribucija je haos

  7
  1
 3. Nije samo on koji tako zaradjuje. I moje dete isto tako predaje engleski preko interneta i uvek kada bude prekid struje odbija se od plate. A ne samo da se od plate odbije vec se dobije i upozorenje pa moze i bez posla na kraju da ostane.Neodgovornost distribucije je svakodnevna. Troskove ovim ljudima trebate nadoknaditi a ne izvinjenja. Od izvinjenja se ne zivit. Direktor distribucije primi svoju platu a ovi ljudi???

  7
  1
 4. odgovornost a ne izvinjenje 27. aprila 2018., 9:34 pm

  Direktor distribucije se izvinjava ali on primi platu pa kupi sebi i deci da jedu. A sta ovi ljudi da rade kad im distribucija iskljuci struju pa im casovi propadnu a i uz to dobiju i ukor od poslodavca , da kazu deci da „danas nece biti hleba nismo imali struju“ Dosta vise neodgovornosti i bahatosti …

  8
  2

Comments are closed.