Žikina šarenica dva dana u Leskovcu!

Žikina šarenica dva dana u Leskovcu!
Podeli:

Popularna „Žikina šarenica“ će se dva dana održavati u Leskovcu, u subotu u dvorištu Šop Đokićeve kuće, a u nedelju u etno kompleksu Apostolivić, odakle će gledaoce zabavljati Snežana Babić Sneki.

Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati

Iz lokalne samouprave pozivaju građane da se u subotu ujutru okupe u centru grada, učestvuju u snimanju jedne od najpopularnijih emisija sa mlaih ekrana i doprinesu promociji Leskovca.

Od Leskovčana kod Žike će u ova dva dana gostovati KUD Lemind i Abrašević, kamerni orkestar Amoroso i dečji hor Zvezdice, Akustik bend Uspomene, Miša Petronijević pobednik Šljivika, rok grupa Propušten poziv, Marjan Mladenović, frulaši Nikolov Dimitar i Veljko Mihajlović koji su osvojili nagradu publike u Čačku i drugi.

U Žikinoj šarenici gostuju: seljaci, zanimljivi ljudi, akademici…svako ko ima nešto zaniljivo da kaže, prikaže, odigra, otpeva.

Ispred grada, realizaciju obe emisije na javnom servisu pomaže Turistička organizacija Leskovac i sama lokalna samouprava.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. To je to što nam je nedostajalo, sledi privredni procvat.
  0  0
 2. sreca pa ima ko da nas predstavi od napredne vlasti
  0  0
 3. Lažljiva Šarenica 7. oktobra 2017., 1:41 pm

  Sad bi nekog iz Jugmedie istepao sto me naterao da gledam Sarenicu. Hteo sam od stolice da padnem kad nas serif izjavi da je otvorio dve tri fabrike, auuuuu. Kraja obmanama nema
  0  0

Comments are closed.