KO ZNA-ZNA Nemanja Malinović u borbi za finale kviza Slagalica

KO ZNA-ZNA Nemanja Malinović u borbi za finale kviza Slagalica
Podeli:

Sudent student čertvte godine Elektronskog fakulteta u Nišu Nemanja Malinović (22) iz Vranja, plasirao se u polufinale 104. sezone kviza „Slagalica“ koji se emituje na prvom programu RTS-a.

U ponedeljak, utorak i sredu učestvuje u tri polufinalne emisije koje određuju dva najbolja učesnika „Slagalice“ i nada se, kako kaže, da će doći do same završnice kviza.

I dalje sam u takmičenju, borim se za finale i nadam najboljem rezultatu. Kada sam se prijavio, nisam očekivao da ću stići dovde, ali jesam priželjkivao“, iskren je Nemanja koji se za učešće u „Slagalici“ prijavio putem interneta.

Njegov cilj, kaže, bio je da proveri svoje znanje jer mu je pogađanje od kuće išlo odlično.

Od detinjstva pratim „Slagalicu“, pa sam želeo da vidim kako sve izgleda u stvarnosti. Skoro svako od nas može da odigra igru na internetu, ali biti tamo je skroz drugačije. Potrebna je veća koncentracija i opuštenost pred kamerama. Imao sam malu tremu jer mi je ovo prvo učešće na televiziji i svestan sam da me gleda veliki broj ljudi, ali znam da sam došao da se igram“, priča Nemanja za Jugmediu.

Da bi bio bolji od svog protivnika, objašnjava, pored znanja, potrebna je koncentracija, psihološka stabilnost i, naravno, sreća.

Kakav god rezultat bio, uspeo sam da se plasiram među četiri najbolja učesnika, i to je velika čast jer tamo dolazi zaista veliki broj kvalitetnih i obrazovanih ljudi. Stekao sam veliko životno iskustvo i upoznao nove prijatelje, a naučio i nove stvari tokom kviza“, ističe naš sagovornik i dodaje da mu je omiljena igra „Ko zna, zna“.

Želi da njegovo učešće u kvizu posluži kao primer ostalima da u životu treba nešto da probaju sami i da se ne plaše izazova.

Neka pokušaju da promene nešto u svom životu jer ne dolazi uvek svaka promena iz velikih stvari. Sa malo većim iskustvom, prijavio bih se za nekoliko godina opet, a ne isključujem prijavu za neki drugi kviz“, zaključuje Nemanja, student čertvte godine Elektronskog fakulteta u Nišu, smer računarstvo i informatika.

Posle Nikole Stojanovića iz Stubla kod Vranja, koji je bio treći u 98. sezoni „Slagalice“ 2017. godine, Nemanja je najuspešniji takmičar iz Vranja u ovom kvizu.


Podeli:
 1. Najuspešniji takmičar iz Pčinjskog okruga je Vladimir Janjić
  koji je bio pobednik ciklusa.
  0  0
 2. Najuspešniji takmičar iz Pčinjskog okruga je Vladimir Janjić, koji je bio pobednik ciklusa.
  0  0
 3. Naleteo je na jakog protivnika- šteta.
  0  0

Comments are closed.