ZVANIČNO Veliko spremanje Spomen parka – zbog dečije fešte

ZVANIČNO Veliko spremanje Spomen parka – zbog dečije fešte
Podeli:

Leontina, Čarolija, Zvezdice i oko 1600 dece, natupiće 12. juna u leskovačkom Spomen parku, zvanično je potvrđeno na današnjoj konferenciji za medije.

Kako smo juče najavili, rekonstrukcija Spomen parka na kraju Svetolilijske ulice počinje zbog velikog obeležavanja Međunarodnog dana dece 12. juna na kojem će učestvovati, kako je planirano oko 1 600 učenika iz svih gradskih osnovnih škola.

Na ideju rekonstrukcije Spomen parka došla je Turistička organizacija Leskovac uz podršku lokalne samouprave.

Leontina, Čarolija, Zvezdice i 1.600 dece u Spomen parku 12. juna

„Veliko je zadovoljstvo što smo ostvarili jednu lepu i uspešnu saradnju sa svim osnovnim školama na teritoriji našeg grada. Naše zajedničko druženje sa decom nastavljamo pred kraj školske godine 12. juna u Spomen parku, sa namerom da oživimo ovo negde nepravedno zapostavljeno i nekad omiljeno izletište Leskovčana i cilj nam je da se u što skorijom budućnosti na ovom mestu održavaju brojne kulturne, zabavne i sportske priredbe“, istakla je danas Tina Stojanović iz TOL-a.

Stojanovićeva je podsetila da nikako ne sme da se zaboravi i na istorijski značaj koji ovaj kompleks ima iz 1971. godini na gotovo čitav leskovački kraj.

O angažovanju i učešću osnovnih škola govorio je direktor Osnovne škole „Josif Kostić“ Ilija Đorđević, koji je naglasio da im je cilj da ova manifesitacija i okupljanje u Spomen parku postane tradicija.

„Održali smo već nekoliko sastanaka sa direktorima škola i nastavnicima, i svaka škola dobiće priliku da se predstavi nekih 12 do 15 minuta na bini sa svojim programom, a ujedno od samog ulaska u park, gledaćemo da na određenim punktovima prikažemo rekreativne sportove, koji će biti revijalnog karaktera“, kazao je Đorđević.

Manifestaciju će otvoriti poznata umetnica Leontina Vukomanović sa svojim dečijim horom „Čarolija“, a na bini će im se pridružiti i leskovačke „Zvezdice“.


Podeli:
 1. stari leskovcanin 25. maja 2018., 5:08 pm

  Hvala Tina, hvala svima koji su prepoznali da je spomen park odlicno mesto za razne manifestacije, izletiste i nesto sto bi nas grad trebalo da poseduje. Eto resenja i za leskovacko leto, rostiljijadu, prvomajski uranak, 7.juli……..i naravno kutak za odmor i rekreaciju.

  2
  8
 2. Ilija… Bolje bi Vam bilo da se pozabavite zavrsetkom rekonstrukcije skole ciji ste direktor, jer su probijeni i budzet i datumi…

  8
  3
 3. Lepa Brena za 5 osoba 25. maja 2018., 9:54 pm

  difovac i on zna nesto da kaze?

  hahahahahahaha retardinjo

  6
  3
 4. Kum Ilija je veoma dobar menadzer i iskren prijatelj. Pamtim ga jos dok je bio u DS, kako je „grizo“ za stranku i svoju poziciju. Tad ga je Bojta odbio za kuma a Hallo tours za pobratima, ipak docekao je svojih 5 minuta.

  4
  1
 5. dal ste normalni? 26. maja 2018., 1:49 pm

  I na mene mi pala cigla, pardon ideja na glavu. Idem si tako, kad ono tras, odjenput se rasvestim i sine mi tako u moju glavu da nesto mnogo vazno treba uradim za gradjani, pa se odvazim i uzdignem i objavim da se svi okupe, ma ceo grad, oko moju glavu, pardon moju ideju, da roditelji, pametniji od mene, puste decu, koja ce biti popametnija od roditelji, dodju i svi izginu za moju ideju, jer nisam ja dzabe imao padanje ideje na ovu moju golemu pamet u malecku glavu, jer se za mene nije culo do moje sezdesete al od sedmdesete ce mi za zivota ociste Spomen park. Amin na ideju.

  26

Comments are closed.