Potpisani ugovori sa medijima

VRANJE – U gradskoj upravi u Vranju  potpisani su ugovori sa predstavnicima lokalnih medijskih kuća čiji su projekti prošli na konkursu grada Vranja  za finansiranje i sufinansiranje projekta u oblasti medija.

,,Potpisivanje ugovora o dodeli sredstava za sufinansiranje projekata  u oblasti javnog informisanja je početak i očekujem da u narednoj godini izdvojimo više sredstava za ovu oblast“, rekao je obraćajući se predstavnicima medija gradonačelnik Vranja Zoran Antić. On je istakao da je novinarska struka danas u izuzetno teškom položaju , kao i da je neophodno zadržati  uzajamnu odgovornost, čime se postiže puni stepen demokratičnosti. Gradonačelnik Antić najavio je i nastavak izrade strategije interne i eksterne komunikacije, koja je započeta pre nekoliko godina. Zamenik gradonačlenika Dragoljub Stevanović, koji je bio i  predsednik Komisije za izbor projekata rekao je da posao nije bio lak s obzirom da je konkurs prvi put raspisan i zahvalio se članovima komisije na profesionalnom odnosu. Čestitajući predstavnicima medija predsednik Skupštine grada dr Slobodan Stamenković je istakao da je ovo gest poštovanja prema novinarskoj profesiji i da novinari treba  objektivno da informišu, da kritikuju i ukazuju na negativne pojave.

Iz gradskog budžeta za realizaciju 6 projekata biće izdvojeno 3.060.000,00 dinara. Sredstva su dobili Iskon radio, Radio-televizija Ritam, OK Radio, Novine ,,Vranjske“ i Radio Fokus.

(Kraj)iva

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare