GAŠIĆ:Srbije podigla nivo borbene gotovosti

PREŠEVO – Ministar Gašić je rekao je večeras da je vojska Srbije podigla nivo borbene gotovosti i spremni smo da zajedno sa ostalim bezbedonosnim strukturama Republike Srbije odgovorimo na sve izazove koji bi ugrozili teritorijalni suverenitet i integritet Srbije i njenih građana.

On je obišao bazu Vojske Srbije „Cvore“ u rejonu „Jug“ gde pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske obavlјaju redovne zadatke na obezbeđenju administrativne linije prema Kosovu i Metohiji i kontroli Kopnene zone bezbednosti.

Obraćajući se postrojenim vojnicima na bazi, ministar Gašić je naglasio da oni predstavlјaju najveću odbrambenu snagu Srbije i da Srbija neće dozvoliti nikakvo ugrožavanje svojih građana.
Ministar odbrane obišao je i granični prelaz Preševo na kome večeras nema gužve. Stanje je uobičajno, rekli su pripadnici Granične policije s kojima je razgovarao o situaciji na tom graničnom prelazu.

Foto: Ministarstvo odbrane

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare